Hirdetés
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isty80
csendes tag
Sziasztok!
Én már egy jó pár hónapja boldog tulajdonosa vagyok egy INEW V3-nak. Mindennel meg voltam elégedve, szerintem egy tökéletes telefon, jó áron!
A problémám pár hete kezdődött, mikor is egyszer-kétszer lefagyott, kivettem az aksit, bekapcs és semmi gond.
Na újra lefagyott, aksi kivét, de nem bírtam bekapcsolni! Azóta sem bírom bekapcsolni, még a töltést sem veszi, ki sem jelez semmit. Több töltővel is próbáltam, raktam bele másik aksit, de semmi!
2 hete szervizben van, de nem tudják mi baja lett!!!
Valaki járt-e már hasonló problémával és sikerült-e megoldani? Van -e valakinek valami tippje mit csináljak? Garanciális még, de az hónapokig tart mire lesz belőle valami!Előre is köszi a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest