Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• eJeti

csendes tag

Sziasztok!

mesélek...

Jártam ma Concord Kft-nél, ahol egy rendkívül segítőkész srácba botlottam, miközben szilikontokot vásároltam. Mint tőle megtudtam a Concord 5005 ugyanabba a házba került mint az iNew V3. A szilikontok ugyanaz mint amit kintről rendelhetünk, annyival drágább amennyivel azonnal a kezedben lehet.
    Gyorsan kiderítette, hogy a 2 telefon között az elektronikus iránytű hw eleme tér el csupán. Ettől eltekintve az ő rom-juk tökéletesen használható iNew V3-on is. Jelenleg az 1.0.12 verziónál tartanak és biztosan lesz 4.4 droid, tesztelik. (Mutatott egy WiFi-s cuccot, (Lollipop?) amivel a telefon képernyője átküldhető TV-re, 10 eFT volt asszem.)
    Az hogy a két telefon szinte azonos hozza azt az előnyt, hogy bár nem garanciálisan, de szervíz, alkatrész feltételezem náluk elérhető hozzá.

A szilikontokról (én a füstszínűt választottam) készítettem pár képet.. (elnézést a minőségért.)

Gondom azért van. A masina nálam elég rendesen melegszik .. Ha játszom 5-10 percet ezzel, a kamera körül érezhetően meleg lesz. Ennek nem fog használni ez a zárt tok. Reméltem, hogy a kamera körül magasabb lesz a tok, hogy a lencse védve legyen, de nem az igazi. Alapban elég szoros a tok, csak oldalt kicsit laza .. A headset és a töltő csatlakozóra van fülecske, úgy gondolom bírni fogja. A power és a hangerőgombok is a szilikon perem alatt vannak, nekem tetszik. A többi tokokhoz hasonlóan kicsit magasabb a pereme a képernyőn, hogy ha hasra teszed az asztalon óvja az üveget. Ez azért is jó, mert bár nagy kezem nincs mégis rendre megérintem a kijelzőt szélét, sarkát, amikor egykézzel fogom. Ez a tokkal megszűnik.

Bocsánat ha hosszú voltam :-), szeretném megköszönni az eddigi segítségeteket, különösen RVR400-nak.

Képek a szilikontokról:
    1 , 2 , 3 , 4

Új hozzászólás Aktív témák