Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
A teló rom frissítése és a régi programjaim visszatöltése után, kipróbáltam pár napig a flip tokot.
Elsőre annyi az előnye, amennyi a hátránya a gyakorlati használat során, nem beszélve a tok kemény műa. minőségéről. Kipróbáltam a Gravity Screen és az Intellicover progikat. Utóbbit nem működött vele, a Gravíty már hozta azt, amit a gyári alkalmazás nem, hogy kikapcsolja a kijelzőt a flip behajtása után. Ez viszont úgy ette az aksit a proximity állandó üzeme miatt, hogy inkább maradok a gyárinál.
A gyári progit mi aktiválja, mert a proixmity nem megy, és akksi üzemideje is tűrhető?
Melyik lehet az a progi, ami a flip funkciót segíti, és hol lehet azt konfigolni?
Ha hívnak a flip kis ablakán megjelenik egy telefonos kis alkalmazás, de ezen a kemény plasztik ablakon keresztül biztos nem lesz újjal vezérelhető?! Vagy az inew tud valamit és a következő frissítéssel megoldja, vagy szikével ki kell vágni a plasztikot az ablakból ...
Aki használja a gyári flip tokot és többre jutott ne tartsa magába.
Én még egy kétoldalú ragasztó csíkot tettem a gyári mellé, így stabil a teló a tokban, és remélhetőleg nem is fog kiesni belőle ez a szépség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Apple iphone 13 Mini 128Gb, kártya független, piros színben
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 300db Teszteletlen Okostelefon (épp kijelzős mind) - 3990Ft / db
- Apple iPhone 16 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest