- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
azzio
aktív tag
bocsi nem akarom széjjeloffolni a topicot, de a (fenti egyik linken található) ''Jáva a szerveroldalon: Jáva szervletek'' című doksit átnyálazva, ennél a sornál már nem bírtam ki, hogy nem osszam meg a PH!-val:
''Ha a szerver indítóscriptjét megfelelõen átgányoltuk a saját operációs rendszerünkhöz, különösebb felhajtás nélkül elindul (miután kipanaszkodta magát a két DLL hiánya miatt) és néhány másodperc múlva mûködésre kész.''
Egyébként az egész doksi ilyen stílusban íródott érdemes elolvasni :) -
azzio
aktív tag
Lehet, hogy hülyeséget mondok, de szerintem: a jsp (java server page) az egy (pl. php-hez hasonló) szerver oldali technológia web-alapú alkalmazások készítéséhez, a java server application pedig (ami tudomásom szerint ráadásul nem is szkript a jsp-vel szemben, hanem bináris, vagyis bájtkód, javáéknál abba szokás fordítani... na lényeg: nem szkript, hanem le van fordítva, hol tartottam?...) szóval a JSA-val nem csak web-alapú dolgokat szolgálnak ki, vagy legalábbis nemcsak a webes felületen megjelenő dolgokat... azért ezt a magyaráatot még finomítani kéne... :)
mod: kicsit utánanéztem... biztos hogy java server applicationt akartál kérdezni és nem java application servert?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest