- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon DSLR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Újra megnéztem a cikket, ez a zsírkrétaszerű agyonzajszűrt felület a generált nem valós részletek mögött borzasztó szerintem.
Nem értem miért ez az irány, annyi erőforrásuk van a mobilgyártóknak, miért ilyen marhaságokra kell pazarolni? Komolyan van erre igény?
Értem én hogy, ázsia másik világ, meg ők a nagypiac, de komolyan ez kell az embereknek?Ráadásul szerver oldalon számol az AI? Ez most akkor azt jelenti hogy, net nélkül ez a funkció nem is megy? Vagy félreértek valamit?
Esztétikai értelemben sem nem fejlődnek jó ideje, pedig nagyon ráférne valami stílusosabb színkezelés a mobilokra.
A legjobb amit az ember remélhet az egy hdrrel agyonvágott naturális szerű, végeredményben kifacsart valami... Stílus nulla...A saját mobilom (Pixel7) kameráját is rühellem a műanyagos furaszínű hdr képei miatt. Emiatt rawozok (meg eleve csak az uktraszélest használom), de az meg nyűg, mert fel kell dolgozni.
Valami olyasmit szeretnék mobilba mint amit a pici Fuji gépem tud, kattintok és kész, az eredmény is szép egyből.. Irritáló hogy, mobilllal folyton rawoznom kell...
#24 Plazmacucci: üdv a Fuji klubban , nagyon komoly gép az X-T3 máig.
xhege: sok sikert, én is csak jókat halottam az RX100 sony sorozatról
bicskások: én is csorgatom a Victorinox mellé egy Leathermannre a nyálam, egy ilyenre: [kép] . Ha már mondjátok hogy, jobb anyagúak kíváncsi is vagyok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest