Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmedly
senior tag
Eltünt az IGO a play áruházból. Miért? Nem találtam infót.
-
jimmedly
senior tag
Üdv mindenkinek!
A problémám: van egy redmi note 10 prom amin a google playról legálisan letöltött igo indokolatlanul lassan indul. Az induló kék képernyőnél móstat naguon sokáig. Ha adatbázis frissítés van, azt is sokkal sokkal lassabban szedi le mint más egyébként gyengébb hardverrel rendelkező eszközre. Ezt csak az igoval csinálja a telefon, pl a sygic pillanatok alatt feláll és frissít ha éppen kell. Hogy lehetne ezt helyretenni? Bosszant, mwet sxeretem az igot és szívesen használom, de megőrít amíg elindul! Utána már pöpecül müxik egyébként. -
jimmedly
senior tag
Üdv a szakértőknek!
Van egy kérdésem amire a tisztelt IGO nem válaszolt eddig.
Voltam oly elvetemült hogy megvettem egy európa liszenszet androidra. Akkor megkérdeztem őket hogy ha telefont cserélek megmarad-e a megvett csomag. Aszonták igen, a google fiókomhoz tartozik, tudom majd használni az új telóval is. Eljött a nagy nap, telefon csere. Aztán ha vissza akarom állítani a megvett tartalmat az új telóra egy kis gondolkodás után ezt a hibaüzenetet kapom: Nem várt hiba (108).
Írtam a kedves IGOnak is, de persze nem érnek rá válaszolni. Találkozott már valaki ezzel a problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest