Hirdetés
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Apple MacBook
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aimer415
csendes tag
válasz
hakos1987
üzenetére
Szia!
Sajnos nekem se beszél az Eszter TTS hasonló okok miatt..

Hasznos nagyon ez a fórum,végig olvastam.
2hete vettem a gps-t de még ebben az évben lecserélem de nem túl drágára..de jobbra az már biztos.
Személyes véleményem hogy igazán jó a Primo,gyorsan talál müholdakat még menet közben a kocsiban is,1percen belül,1x nem jelzett egy vasúti lámpás! átjárót Sárvár után,csak a térképen látszódott az úttal merölegesen a vasúti sín...de gondolom ez a térkép hibája..
ill.1x egy mező közepére akart terelni a Balcsitól 30km-re..Köszönöm mindenkinek a sok-sok hasznos hsz.-át sokat tanultam és okultam belölük..

Azt nem tudjátok véletlenül hogy mitől van az hogy már 3x kikapcsolt magától a gps mintha lemerült volna...miközben az aksija kb.80%-on volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

DM43