Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Steam Deck
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz Botigta #14602 üzenetére
Korábban én is üzemeltettem egy ingyenes tárhelyen egy mindent egy helyre összegyűjtött fórumot, de az üzemeltető beadta a kulcsot, és a több évi munka oda lett. Minden előzetes figyelmeztetés nélkül megszűnt (bár korábban sem lehetett mentést készíteni róla). Egyrészt saját pénzen nem áll szándékomban újra kezdeni, másrészt a munkát sem kezdeném elölről. Van itt más olyan fórumozó is, aki hasonlóval próbálkozott, gondolom majd jelzi neked. Ha nem, akkor megtalálod ebben a topikban.
Ez még működik, szerintem ez is elég jó hely. [link]
Persze ha mindenhez hozzá akarsz férni, akkor célszerű itt is regisztrálni. Mivel elég síkos a terep, a legtöbb helyen elvárják ahhoz a regisztrációt, hogy mindent láss.Doky1988
Feltételezem ennek az az oka, hogy személyautóhoz csak egyféle beállítás szükséges, a TIR-ből meg rengeteg féle létezik(szélesség, súly és hasonlók szerint). Ettől még indulhatna egy default beállítással, lehet hogy van is ilyen, csak mivel én nem kamionozok, ezért nem is tudok róla (igazából nem is érdekel).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest