- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz kirillhun #13850 üzenetére
Azt hiszem tévedésben vagy. Az eredeti Primo 1.1 sem, és az új Primo 2.x sem mondja be. Ugyanis az eredeti verziókban nincs TTS. Amire te gondolsz az meg skinfüggő, úgy hogy kezdheted szapulni a skinkészítőket.
De még hasznosabb lenne ha készítenél egy olyan skin verziót, ami neked megfelel. Az is megoldás lehet hogy írsz az NNG-nek, és akkor talán segítenek a problémádon. Most komolyan mondom sokszor nem értem a hozzászólók egy részét. Gőzük sincs arról mit használnak, csak a hőzöngés megy állandóan.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Ezt a hibát kijelentkezéskor kapom primo alatt, tudtok megoldást.
"application igo.exe encountered a serious error and must shut down"
Tud valaki megoldást?
Előre is köszönöm
SLAki kételkedne megbizhatóságomban: http://pics.coldline.hu/pics/632701-20120805-68R28Z.jpg
-
istvanszucs
tag
Sziasztok!
Annak mi lehet az oka, hogy Esztert ki tudom választani, ki is írja, hogy TTS-hang, utcaneveket mond, de aztán ha kilépek a Hangnavigáció nyelve menűből, mégis Bori maradt kiválasztva, és a TTS-Pro is ki van szürkítve?
Üdv.
István -
lilasanyi
csendes tag
válasz istvanszucs #13857 üzenetére
Hiányzik a gyökérből a vautov-5. dll file.
-
plajos
aktív tag
Sziasztok!
UX-kollekcióm legújabb 1.3-as verziója WinCE 800x480, 480x272-es felbontásokra, Primo 2.0-Primo 2.4 verzióra letölthető [innen.]
Fontosabb újdonságok:
- minden modul használható P2.0 és P2.4 verzióval is
- új útvonaltervezési módok (autópálya, környezetvédelmi zóna)
- riasztási pontok bővített beállítása
- településnév bemondása
- új gyorshajtási beállítások (településen belül és kívül)
- Magyarországi sebességmérő kamera adatbázisJó utazást, balesetmentes közlekedést kívánok!
[ Szerkesztve ]
-
mikrofon
veterán
Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy megy a zenelejátszó, a háttérben. Egy másik szoftver. Közben megy a navigáció. Amikor az IGO "megszólal" akkor a zenelejátszó elhalgat, majd újra szól. Ez nagyon idegesít. Ki lehet ezt kapcsolni? Mondjuk, hogy a zenelejátszó folyamatosan szóljon a háttérben, akkor is ha az IGO "megszólal".
Üdv!
-
snowdog
veterán
válasz mikrofon #13862 üzenetére
Soha nem használtam még így. Nálam a navigáció pont fordítva működik, szinte csak a hangra figyelek.
Gondolom azzal lehet próbálkozni, hogy az iGO hangerejét minimumra állítod, és akkor kiderül mennyi hallatszik a zenéből. És bár azt sem próbáltam, de az iGO-nak is van saját zenelejátszója. Feltételezem azzal rendben működne.
[ Szerkesztve ]
-
mikrofon
veterán
válasz snowdog #13863 üzenetére
A lehalkítással próbálkoztam de sajnos az sem működik. Hangerőtől függetlenül elnémítja a zenelejátszót, majd amikor elmondta a mondókáját, akkor visszakapcsolja. Ráadásul hallani is szeretném az IGO, csak borzasztóan idegesít, hogy "szaggat" a zenelejátszás, főleg amikor sűrűn beszél, vagy jelez az IGO. Az IGO lejátszójával az a baj, hogy nem tudom használni, vagy legalábbis az FM transmitterhez nincs megfelelően szóló beállítás... Ha esetleg valaki kipróbálná és megosztaná a tapasztalatát, esetleg ötlete is lenne, az sokat segítene...
-
suger67
csendes tag
Sziasztok
Az igo primot használom személykocsival és kamionnal.
szeretném frissíteni a térkép file-lokat. Azt szeretném megtudni,hogy van-e külömbség
a személykocsira vagy a kamionra írt térképek között vagy egy térképanyagot használ
mind a két mod? -
-
snowdog
veterán
válasz suger67 #13867 üzenetére
Európa térkép, a TopMap részletes Kelet-Európa térképével [link]
Megjelenés dátuma: 2012. 3. negyedév: (Kelet-Európa), 2012. 2. negyedév (Nyugat-Európa), kivéve: Magyarország Románia és Törökország: 2012. 4. negyedév, Lengyelország, Szlovénia, és Oroszország 2012. 2. negyedév
Fájlméret: 1688 MBÚgy tűnik döglődik az oldal.
[ Szerkesztve ]
-
kisguly
tag
-
istvanszucs
tag
válasz istvanszucs #13870 üzenetére
Annyival már továbbléptem, hogy látom, hogy milyen fileok kellenének:
Voice_TTS_svox_v4.zip vagy Voice_TTS_svox_Hun_F_Indiant_AP.zip
Viszont ezeket sehol sem találom. Feltöltené valaki, vagy küldene egy zipet?
Egyébként jellybeanes az SGS2-m, de olyan apk-m van amely ad hangot.
-
ffa
csendes tag
Üdv.
Az miért van, hogy olaszország tengerpartján a tengert szürkével jelöli, de ha átérek franciába akkor ott már a kéket használja helyesen.
Köszi.
-
LámaZ
addikt
Az iGo primo gyakori gps-jelvesztési problémájára talált már vki megoldást?
Legyen minden jó!
-
istvanszucs
tag
válasz istvanszucs #13871 üzenetére
Köszönöm, közben megoldódott.
-
Tompie
őstag
Beizzítottam a 2.4-es Primot, 2.0-ból átmásoltam a kedvenceket (user.upoi) a megfelelő save\profiles\01 mappába, indításkor szép és jó, de pl tervezek egy útvonalat utána máris inaktív a kedvencek menü. Ha újraindítom de közben nem mókolok rajta semmit megint ismeri a kedvenceket. Ez az elfelejtés mitől van?
Köszi -
Tompie
őstag
válasz plajos #13860 üzenetére
Hi!
Azt meg lehet csinálni/hogy lehet megcsinálni? hogy a jobb alsó sarokban a megjelenő adatokat, ha a három adatot összezárom egy ablakká akkor azon mindig 3 adatot mutasson, a végcél adatait: hátra lévő idő, mellette az érkezés ideje ezek alatt pedig a hátralévő távolság.
Illetve gyorshajtáskor be lehessen gépelni egyedi figyelmeztető szöveget.
(mint ahogy ezek a ZoZo skinben is vannak).
Köszi[ Szerkesztve ]
-
LámaZ
addikt
válasz snowdog #13875 üzenetére
Nem egyedi gond, mert tele van az internet olyanok sirámaival, akik Primo 2.0-ról visszaléptek 1-esre, mert szakadozott a gps-vételük. Én még kitartok.
Olyasmire gyanakodtam, hogy amennyiben pontosan megadom neki a port számát és a baud értéket, talán könnyebb lesz. A baud mondjuk egyszerű, mert 4800 megfelel, de a portszámot nem tudom hogy lehetne lekérdezni. Próbáltam 1-essel, kettessel, és nem működik. Ha üresen hagyom, megtalálja magának, és működik, de nem valami jól. A GPS-vételt tesztelő progik akár 20 mp alatt találnak műholdat, a waze szintén. Ha bemegyek az ájgóba, meghal minden, és 2-10 perc is eltelhet, amíg felébred.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
snowdog
veterán
Akkor másképpen fogalmazok. Hibás lehet a tört verzió, feltételezem így már jóval egyértelműbb. Gondolom a sok siránkozó ugyan azt a hibás verziót töltötte le.
Ha a portfelismerést automatikusan elvégzi a program, akkor annak működnie is kell. Ha a fizetős változat is produkálná a jelenséget, akkor az NNG már javította volna a hibát (úgy is mondhatnám a hibás verziót ki sem adták volna, azért ennyire már ismerem őket).
[ Szerkesztve ]
-
LámaZ
addikt
válasz Szanyo74 #13753 üzenetére
Re: zozo skin:
"LASSÚ letöltés (ingyenes)
Korlátozott letöltési sebesség
Letöltés maximum 1 szálon
Letöltés csak webes felületen
Becsült letöltési idő** :
25 perc"Ezeket miért kell ilyen gagyi honlapokra feltenni? Vagy épp az a trükk benne, hogy előfizetést vesz a jelentkező?
Legyen minden jó!
-
laszlohu
addikt
Erre könnyű válaszolni,
aki szinte egész életében ugyanarra a fájlmegosztóra(felhőbe) tölt fel,
és ott van prémium előfizetése, és egy csomót ráköltött, annak nehéz áttérni
mondjuk egy depositfilesre(fájlmegosztó),és menet közben a data.hu korlátozta a letöltési sebességet az ingyenes(free) felhasználók részére,
régen ez nem volt korlátozva. -
Krisz79
őstag
Sziasztok.
A jelenlegi Igo Primo-m
üres SYS.TXT-vel is lehet használni?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
papa947
csendes tag
válasz plajos #13860 üzenetére
Tisztelt Plajos!
Jól működik az új program. Egyedül a bankok ikonjait nem látom.
Én egy Blue Panther Jade készüléken használom az Igo Primo-t.(9.6.5.245577). A TMC is tökéletesen fut.
Köszönet a munkáért, a belefektetett sok szabadidőért.
Üdvözlettel Papa947.
Budapest 2013.01.28.
-
tplaci
csendes tag
Sziasztok!
Igo Primo 2.0 és az UX 1.3 van fent, és a térképen megjelennek a magasságkorlátozások és a vasúti átkelők, ezt ki lehetne kapcsolni valahogy? Próbáltam mindent de nem sikerül.
KösziTP-Link TL-WR841ND
-
-
DM43
Topikgazda
válasz tplaci #13894 üzenetére
Persze. A speedcam adatbázisból kell törölni a megfelelő bejegyzéseket vagy a programon belül a speedcam beállításoknál kell kikapcsolni.Itt egy program amivel az adatbázist tudod szűrni.
-
snowdog
veterán
válasz Szanyo74 #13895 üzenetére
Szerintem a kevés szabadidődben inkább menjél síelni, amíg még van hó. Aztán a skinekkel majd nyáron is ráérsz foglalkozni.
Egyébként melyik síterepen dolgozol? Bár majdnem mindegy, már így is előre irigyellek a lehetőségért, hogy akkor síelsz, amikor csak akarsz (ha egyáltalán marad rá időd, de remélem azért szabadnap ott is jár).
[ Szerkesztve ]
-
tplaci
csendes tag
Igen arra már rájöttem hogy ha törlöm akkor nincs ott, de olyanra gondoltam, hogy a térképen ne lehessen látni ha pl. keresek, hanem amikor arra megyek akkor viszont jelezzen.
Még a 2492-2493 hsz-ben volt róla szó, de én olyat nem találok, gondolom az még primo 1.1 vagy 1.2 lehetett.TP-Link TL-WR841ND
-
suger67
csendes tag
Sziasztok!!
érdeklődnék, hogy mi a külömbség a NQ 2012 Q1 és a NQ 2012 Q3 térkép fájl között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest