Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bteebi

veterán

válasz KROK640 #101 üzenetére

"Azzal kezdtem, hogy LOL"

A LOL egyáltalán nem szükségszerűen arra utalt, egyszerűen kiröhögted/kiröhögtél. Ráadásul jogosan, csak nem azért. :) Szerintem csak belemagyarázod, de papíron persze az is lehetne, hogy én is csak belemagyarázom. (Amúgy nem, de igazából tök mindegy; elég az, hogy mindketten tudjuk magunkról, hogy mit gondoltunk. ;) )

Én meg odatettem, hogy ":U", mégse volt egyértelmű. (Itt viszonylag szegényes az emotikon felhozatal.)

"arra az esetre ha mégsem"

Erre se implicite, se explicite nem utaltál, csak leírtad, hogy ki/mi is volt.

"Mert ma már sosem lehet tudni."

Sajnos elég öreg vagyok ahhoz, hogy lehessen tudni. :B Meg amúgy elég értelmes (bár ezt inkább az ismerőseim döntsék el), és többnyire viszonylag tájékozott is vagyok, mert sokat olvasok (és nem csak PH!-t). Ami egyébként az igazi poén, hogy Bolotovot egyébként tényleg nem ismertem. :)) De ilyen esetekben is óvatos vagyok, és inkább rákeresek, akár hosszabban is, csak ne írjak téves infót és/vagy ne nézessem magam hülyének. :DDD

Szerintem amúgy nagyon kevés ember nem ismeri Molotov nevét, esetleg (névről) még a Molotov-Ribbentrop paktum is megvan sokaknak. A koktélja meg biztosan, bár lehet, hogy sokan azt hiszik róla, hogy olyan, mint a Blue Hawaiian, csak mondjuk rum helyett vodkával.

Új hozzászólás Aktív témák