- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
"Azzal kezdtem, hogy LOL"
A LOL egyáltalán nem szükségszerűen arra utalt, egyszerűen kiröhögted/kiröhögtél. Ráadásul jogosan, csak nem azért.
Szerintem csak belemagyarázod, de papíron persze az is lehetne, hogy én is csak belemagyarázom. (Amúgy nem, de igazából tök mindegy; elég az, hogy mindketten tudjuk magunkról, hogy mit gondoltunk.
)
Én meg odatettem, hogy "
", mégse volt egyértelmű. (Itt viszonylag szegényes az emotikon felhozatal.)
"arra az esetre ha mégsem"
Erre se implicite, se explicite nem utaltál, csak leírtad, hogy ki/mi is volt.
"Mert ma már sosem lehet tudni."
Sajnos elég öreg vagyok ahhoz, hogy lehessen tudni.
Meg amúgy elég értelmes (bár ezt inkább az ismerőseim döntsék el), és többnyire viszonylag tájékozott is vagyok, mert sokat olvasok (és nem csak PH!-t). Ami egyébként az igazi poén, hogy Bolotovot egyébként tényleg nem ismertem.
De ilyen esetekben is óvatos vagyok, és inkább rákeresek, akár hosszabban is, csak ne írjak téves infót és/vagy ne nézessem magam hülyének.
Szerintem amúgy nagyon kevés ember nem ismeri Molotov nevét, esetleg (névről) még a Molotov-Ribbentrop paktum is megvan sokaknak. A koktélja meg biztosan, bár lehet, hogy sokan azt hiszik róla, hogy olyan, mint a Blue Hawaiian, csak mondjuk rum helyett vodkával.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest