Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Amazon Kindle
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Raspberry Pi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Resident Evil 1-2-3, Silent hill 1-2-3 még a 4 is picit bár az már nem annyira vészes. Ezekt este sütétben, rendes hangerővel kell játszani, úgy teljes a para hatás

-
fekeandras
őstag
Dark Messiah of Might and Magic pókos pályáitól rendesen kirázott a hideg mert undorodom a pókoktól.
A horror játékokat végig szoktam röhögni...

-
Fáraó
őstag
Számomra a legiesztőbb az volt, amikor a F.E.A.R.-ben nyugisan mentem a folyosón, kitört az ablak, a szalagfüggöny lengedezett és az a láthatatlan izé elpucolt.
Legtartósabb streszt viszont az AvP2 Marine szerepében eltöltött idő adta.
Legidegesítőbb a PoP T2T kamerakezelése volt pl. az ikerek ellen, de a mostani PoP (2008) kamerakezelése és irányítása csata alatt sem semmi: mikor hirtelen pirosat meg zöldet kell nyomni 0,4525436 mp alatt -> vasaljon estig aki átültette ezt PC-re. -
(Darkwood)
őstag
AVP1! A Marine volt a legdurvább!
-
D4v3
őstag
Bioshockban volt két rész is (bár a másodiknál már számítottam rá), amikor először egy rendelő szerűségben fel lehetett venni egy upgradet egy asztalról. Amikor felvetted, akkor a falon szembe megjelent egy árnyék és mögéd került egy mutáns. A másik amikor egy félig vízzel tele pincében össze-vissza voltak a földön bábuk illetve középen egy székre ültetve is volt egy. A szoba végében pedig ott állt egy weapon upgrade gép. Aztán ahogy az várható is volt, miután hozzáértél, mögötted a székből feléledt a bábu és neked is esett egyből

-
HaaS
addikt
Clive Barker's Undying, csatlakozom.Arra a folyosóra nagyon jól emlékszem... bal oldalt voltak az ablakok, jobbra meg ajtók... kábé 5 percbe telt, mire állandóan jobbra-balra nézegetve elmásztam a folyosó végén lévő ajtóhoz
.
Hogy röhögtem már... talán a legeseménytelenebb része volt a játéknak, de akkor fostam a legjobban... aztán mikor a folyosó végén megpróbáltam kinyitni az ajtót, ott már tényleg szakadtam a röhögéstől... -
válasz
anonameuser
üzenetére
Undying.
Ott pisilt be az ember legelőszőr, mikor bement egy folyosóra, mely kitört ablakain befúvó szél lengette a függönyöket. Majd hirtelen kialudt a villanyt, és jöttek a sikolyok meg hörgések mindenfelől...
-
anonameuser
csendes tag
Gondoltam nyitok egy új témát, hátha még ilyen nem volt.
Nektek melyik volt a legdurvább játék, amitől szabályosan paráztatok?
A Doom 3 jött be nekem ebből a szempontból, a vége felé levettem a fülhallgatót, mert folyton megijedtem, megviselte a szívemet.
Azonban a pálmát a suffering vitte.Itt is a játék 3/4-énél, már kirázott a hideg, libabőrös lettem és folyt a könnyem néha amikor játszottam.
Várom az élményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Clive Barker's Undying, csatlakozom.
.