- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Androidos fejegységek
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Erezheto is az alkatreszpiacon. Mar lehet normalisan tervezni es nem azt kell nezni, hogy ezen a heten eppen mi fogy ki vagy aggodni azon, hogy mire lezajlik a tervezes, addigra uj IC-ket kell keresni vagy elore rendelni biztos, ami biztos alapon.
-
X2N
őstag
Ha fontos a minimum fps, Egyébként nem éri meg, a régi 1000-2000-es ryzen-ről lenne érdemes felváltani 5700,5800,5800X3D-re, ha megakarod úszni a platformváltást, ennél újabb ryzen-ről meg már minium AM5-öt javasolnák, de abból is jönnek lassan az új proceszorok, akkor meg már kivárnám a 8000-es szériát.
-
kukulec
őstag
-
Segal
veterán
válasz
Geri Bátyó #10 üzenetére
Ha jön valami újdonság, akkor a piackutatók mindig brutális növekedést látnak bele...
Jó példa a 3D, 8K, VR headset stb. Mindegyiknek már le kellett volna igáznia a világot szerintük. -
Syl
nagyúr
válasz
Geri Bátyó #10 üzenetére
Ezek a kretének 2012-ben is nagy jövőbelátó képességről tettek tanúbizonyságot! Azt jósolták, ha a mobilpiacot kb 50-30-20% arányban fogja felosztani az android, a Windows Phone és az iOS...
-
Geri Bátyó
addikt
Vajon ezek a kretének is megjósolták 10-12 évvel ezelőtt, hogy senki sem fog PC-t venni és a tablet a jövő? Mert akkor az összes tabletgyártót felkérném, hogy perelje be ezt és az összes hasonló balféket, hogy soha többet ne tudjanak baromságokat beszélni.
-
X2N
őstag
Sose volt csúcs pc-m, ez az első életemben, kihúztam 4 év bányászlázat kínkeservesen egy RTX 2060 6GB/Ryzen 2600 konfiggal, látva hogy milyen állapotok vannak a világba inkább vettem most egy jobb gépet hosszútávra, úgy voltam vele hogy 1x élünk, kihasználom a 16 magos procit amúgy is 3D renderelésre, addig se kell horror áron nvidia kártyát venni kevés VRAM-al. a 7950X-et használtan vettem 2/3-ad áron, a harmadik alaplap van alatta, mert az előző 2-vel csak a szívás volt, az ASUS alaplap-is használt, egyedül a VGA-t meg a Ramot voltam kénytelen újonnan venni... de amit jelenleg leművelt az AMD az AM5 platformal stabilitás terén az kriminális. Többet AMD én nem veszek a büdös életbe. Úgyhogy tőlem több pénzt nem lát egyik gyártó se, majd megveszem a 2-3 éves már kiforrott platformokat mint a legújabb szériát horror áron. Ez volt az utolsó h ilyen hülyeségre ennyi pénzt kiadtam.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
goodboy007 #1 üzenetére
Kb. ezt akartam írni....
-
X2N
őstag
Vajon mire alapozzák? Ilyen árakon a PC piac halott.
-
Segal
veterán
Nem tudom mit szívtak ezek, de én is kérek belőle
-
Cassi
őstag
Vége a lejtőnek, jön a szakadék.
-
goodboy007
senior tag
Éljen! Lehet hiányt generálni és árat emelni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Mármint a félvezetőiparban, mely a piackutató cég szerint jövőre 20% feletti növekedést produkálhat.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest