Új hozzászólás Aktív témák
-
OptimusPrime
csendes tag
Nem keserítesz el ... mert én is kb. ennyire gondoltam, csak akartam még egy megerősítést, ugyanis a használtak között nem nagyon találtam hasonló paraméterűt.
Köszi a választ!
-
xedos
addikt
válasz
OptimusPrime #13 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem 25-30.000Ft max...
Nézd meg a használt hirdetéseket. -
OptimusPrime
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni beárazásban?
Nem akartam sem új témát nyitni, sem ilyen tartalmú apróhirdetést feladni, ezért inkább ebbe a topikba írom be!
Szóval egyik ismerősöm túl akar adni egy IBM T23as notebookján.
Nem tudom pontosan a paramétereket, de kb. 1,2 GHz CPU, 512 MB RAM, 40 GB HDD, DVD-ROM és minden átlagos kimenet, amit akkoriban egy notebookba beleszereltek.
Az aksi elég jól bírja és van egy pótaksi is.
Plusz egy kislemez egység, ami a DVD helyére tehető.
A gépen a használat nyomai láthatóak, de egyébként jól működik.
Szóval ez manapság kb. mennyit ér?
Előre is köszi a választ!
-
X-COM
nagyúr
-
Uzmany
őstag
Sziasztok, nekem is lennének T23-as kérdéseim, mivel semmi doksi nincs a géphez
1. Hogyan kell BIOS-t frissítenem, ha nincs floppy?
2. A Thinkpad billentyűnek mi a funkciója? Eleget nyomogattam már, de semmi reakció. Esetleg valami szoftvert kell hozzá telepíteni?
3. A billentyűzet világítást hol kell bekapcsolni?
Hirtelen ennyi. Előre is köszönöm az esetleges segítséget. -
emgabi
csendes tag
mindenesetre köszi
Majd ha lesz időm végigzongorázni minden telepítőt amit letöltöttem, beszámolok mire jutottam.
Azért várom az észrevételeket!
g. -
karib
addikt
Most nincs időm elmélyedni az IBM support lelkivilágában, de nekem úgy tűnik, hogy le lehet tölteni a komplett visszaállító programot is (Rapid Restore Ultra?), illetve mindenféle automatikus frissítőket, konfigurálókat. Lehet, hogy érdemes ezeknek utánamenni... nagyon sok letölthető cucc van ott, végig kellene olvasni, hogy mi mire való...
-
emgabi
csendes tag
Persze!: 2647 4PG
-
karib
addikt
Hát, meg lehet próbálni pl. egy AIDA32-vel megnézni, hogy milyen hardverek vannak a gépben, és összehasonlítani az Eszközkezelőben felsoroltakkal, hátha kibukik, hogy minek nincs drivere. Meg kell hogy legyen a drivere mindennek az IBM-nél
Típuskódot tudsz mondani a gépedről? Type... 4+3 karakterből áll, a gép alján megtalálható. -
emgabi
csendes tag
sajnos nem a modem, mert azt látja...
Egyéb ötleted nincs, hogy mit tegyek?
Állítólag gyárilag volt egy 2 Gb körüli partíció a vinyón, ami a drivereket tartalmazta, és az elveszett, amikor formatáltam.....
Dehát mit tudhattam én, igaz? Szóval az ibm honlapjáról már mindent leszedtem, csak azt nem ami nincs..... -
karib
addikt
Először is, gratulálok - jó gép
Driverek: ha a nethez már hozzá tudsz férni a gépen, akkor az ibm.com-on a Support alatt Downloadsra kattintva lejön egy kis program az IBM-től, amely elvileg detektálja a masinádat és megad minden hozzá kapcsolódó infót. De manuálisan is rá lehet keresni, a gép alján levő 4+3 jegyű type kód alapján egészen specifikkusan a te gépedhez szükséges driverek, infók is megtalálhatók.
PCI eszköz: esetleg modem vagy hangkártya? -
emgabi
csendes tag
szia mindenki!
Ezúton keresek valakit, akinek a birtokában van egy fent említett típusú IBM, mert nagy szükségem lenne a segítségére.
problémám:
nemrég vettem egy t23-ast, mindent megkaptam vele a dokkolón keresztül a flopy drive-ig, csak épp telepítő cd-t nem.
A gond ott kezdődött, hogy újra partícionáltam a vinyóját, majd felraktam egy w2000-t, és így az eszközkezelőben néhány fel nem ismert device-ot jelez.
Az Ibm honlapjáról minden túrót letöltöttem, de még így sem működnek dolgok, alapvetően még a funkcióbillentyűt sem tudom semmire használni.
Jelen estben ott tartok, hogy egy PCI-os vmit nem ismer fel, de már lövésem sincs mi lehet az...
Ha bárkinek van valami tanácsa, netán -már ha létezik ilyen- valamiféle telepítő cd-je, akkor kérem írjon! Előre is köszi
e-mailben: emgabi@freemail.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- SörcsaPH!
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU, 1 év
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU,1 év
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14" FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Pavilion 15-eh1xxx, 15,6" FHD IPS, Ryzen 7 5700U CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest