- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lposztos
csendes tag
hahó
-
lposztos
csendes tag
hahó
-
lposztos
csendes tag
Véletlenül kerültem az oldalra. Nekem is problémám van a laptopommal.
IBM T40 .Nagyon nehezen indul ha megindul lehet vele dolgozni, de ha megmozdítom le áll.
Nagyon szeretem ezt a modellt.Szeretném tudni van -e értelme javítani. -
Vmaxx
csendes tag
Hi! mindenkinek
IBM Thinkpad-hoz keresek CD-RW/DVD-t
Tud valaki segíteni???
Előre is köszi. -
Postas71
csendes tag
-
törölt tag
hella sracok,
bar nem tudta megoldani a problemamat, megis szivesen ajanlom a laptopinfo.hu-t. a srac normalis, hozzaerto es igyexik segiteni. raadasul a bevizsgalas ingyenes nem ugy, mint a tobbi helyen.
&rew
ha vki tud T23-ba alaplapot, sikitson! -
törölt tag
up. hatha
-
törölt tag
na. hat koszi mindenkinek az eddigi otletelest, valszeg megnezetem laptopinfon-nal bar remelem nem lapcsere.
ha vkinek meg van epito jellegu megjegyzese, ne tartsa vissza
koszi,
&rew -
Blyan
félisten
az azért elég jelentős különbség, hogy a T20-T22 256 KB L2-es 100MHz FSB procival megy, a T23 már 512 KB L2-es 133 MHz FSB Tualatinnal fut, amennyiben a procija még műkszik a fórumtársnak, akkor azt is kidobhatja, hisz nem lehet beletenni a T20-22-es alaplapba...
Szóval mindenképp T23-as alaplapot kell keresnie.
[Szerkesztve] -
xedos
addikt
-
Blyan
félisten
Szerény véleményem szerint alaplapi bibi lesz, ezesetben viszont nem fogja megérni a csere, ugyanis az legalább 100e forint, annyit meg nem ér szerintem rákölteni. Persze az a biztos, ha megnézeted valahol, mondjuk a már korábban is említett laptopinfonál (már amennyiben tényleg gratisz megvizsgálják).
-
törölt tag
okay, akkor az effekt:
[link]
bekapcsolaskor a kepernyo nem eled fel, semmi beep, csak ranez a cd-re (pontosabban sztem csak helyreteszi a fejet), a prociventi elindul es ingadozik folyamatosan a fordulatszama, mintha folyamatosan ujraindulna. ha veletlenul (most mar veletlenul sem) elindul, akkor megy rendesen: masol, mozizik, akarmi.
kiszedtem egyenkent az eltavolithato cuccokat (2 so-dimm, hdd, optika, wifi) de nem segitett, a jelenseg ugyanez. a pici egy IBM T23.
koszi,
&rew -
Blyan
félisten
El kell, hogy keserítselek, én az IBM-ben dolgozom, de még az osztályoknak is fizetniük kell a javíttatásért (legalább is az alkatrészekért). Amennyiben lejár a garancia, csak nagyon drágán lehet javíttatni a IBM-es sz.gépeket/laptopokat. Persze ez azért függ a hiba okától is, tehát, ha mondjuk procihűtő csere nem akkora kiadás, de figyelembe véve azt, hogy mennyibe kerül mostanság egy T23-as, akkor még ez is húzós lehet.
Amúgy: IBM Magyaroszág - 1117. Neumann János u. 1. (közvetlenül a lágymányosi híd mellett), viheted máshova is, de amennyiben hivatalos javíttatásról van szó, akkor azt úgyis ide hozzák, mert csak innen lehet megrendelni az alkatrészeket. -
törölt tag
hali,
adott egy IBM T23 ami nem megy. Ajanljon valaki legyenszives egy helyet, ahova erdemes elvinni es nem huzzak le az embert, mert mindenhol horror arakat mondtak latatlanba
nagy kiralysag lenne, ha vki innen a ph!-rol dolgozna ilyen helyen v ajanlana vkit direktbe, mert az mar megiscsak egy szinvonal
koszi de nagyon,
&rew
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Xbox Series X|S
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Díszdobozos i5-11300H 16GB QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest