- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple notebookok
- Projektor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
octavio
csendes tag
-
octavio
csendes tag
Sziasztok! A következő problémába futottam bele az este és nem találok megoldást, nincs esetleg valakinek tapasztalata, ötlete? X230 tablet tegnap este megfagyott, nem reagált semmire. Újraindítás után a következő üzenet fogadott: "2100: Detection error on HDD0 (Main HDD)"
Egy intel 520-as ssd van benne, amit ha átrakok az asztaliba, akkor felismer és konzisztencia ellenőrzés után olvashatóak az adatok is. Intel ssd toolbox 100%-osnak mutatja az állapotát, a teszteket lefuttatva sem dob hibát.
A lenovo fórumon jópár ilyen bejegyzés van, de megoldást nem találtam, alaplapcsere és másik meghajtó sem segített, ahogy írták.Valakinek valami ötlet?
-
octavio
csendes tag
válasz eric.cartman #43648 üzenetére
Kösz a választ, így sem rossz végülis
-
octavio
csendes tag
Ha a Lenovon keresztül megveszem Windows 8 Upgradet és felrakom a gépre, akkor a recovery partíciót is felülírja, vagy az marad a Windows 7-es?
-
octavio
csendes tag
Sziasztok!
X201-be szeretnék ssd-t tenni, kb már csak ez hiányzik, az ideális géphez. Az lenne a kérdés, hogy melyek azok a típusok, amit "szeret" a Thinkpad. Samsung 470-es és Intel 330-as szériákat néztem ki, de mindegyikről hallottam/olvastam negatív véleményt x szériával kapcsolatban. Ki mit ajánlana, ami biztos megbízhatóan működik a géppel?
Sandforce vezérlős ssd-k mennyire megbízhatók és mindennapi használatban milyen gyorsak ( nem a szintetikus tesztekre gondolok, azzal aránylag keveset dolgozok )kösz előre is
-
octavio
csendes tag
1333-as memókat bele lehet tenni az 1066-os helyére? Elvileg a feszültség is ugyanaz, a szabvány is, hogyan kezelné a gép?
-
octavio
csendes tag
A dokkoló ugyanaz a 2 gépnél, szóval x201-nél is ugyanígy megy.
@lapa: Power managerben lehet beállítani a profil szerkesztésével.
@Yodamastah: Nem volt vele semmi gondom, az étvágyával sem csak az "s" halkabb, kevesebbet eszik hasonló teljesítmény mellett, meg ennek a gépnek már ledes a kijelzője. Régen is egy ilyen volt a vágyam, de amikor az x200-at vettem még nem nagyon voltak itthon s-es gépek. Most egy darabig elleszek ezzel szerintem, bár lehet, hogy év vége felé bepróbálok egy i7-es x201-et, vagy x220-at.
[ Szerkesztve ]
-
octavio
csendes tag
-
octavio
csendes tag
válasz yodamastah #18440 üzenetére
Nem tartottam meg, hanem cseréltem egy x200s-re
Geil ramot néztem, 19-ből megvan a pár és van rá 5 év garancia. -
octavio
csendes tag
Olyan kérdésem lenne, hogy x200-ba mindenképpen validált DDR3ramokat kell tenni, vagy bármelyik jó bele? Mert 8 gigára szeretnék bővíteni, de itthon ez "lenovo" ramokkal lehetetlen, sehol nem találok ekkora modulokat. Viszont van Samsung, Kingston és Geil, nem is olyan elszállt áron.
Lenne ezektől bármi gondja a gépnek?kösz előre is
-
octavio
csendes tag
Sziasztok!
X200-as gépre akarok hdtv-t kötni. tegnap vga csatin keresztül ment minden. Ma megjött a hdmi kábel és a displayport átalakító, összedugtam, de semmi, a tv azt írja ki, hogy nincs videójel. Próbáltam a tv/gép újraindítását, meg az összes hdmi-vel párosítottam a gépet, de semmi...
Olvastam régebbenm hogy másoknak is volt ilyen problémája, azóta esetleg valami megoldás?Mert az intel vezérlőpult nem sok lehetőséget ad... -
octavio
csendes tag
Sziasztok!
Egy x200-as notim van, benne intel 4500as interált videókari. A dokkolómon van VGA és Displayport csatlakozó is, ha mindkettőre egy időben kötök valami 23-24-es full hd-s monitort, akkor szerintetek ki tudom-e terjeszteni az asztalt, meg ha igen, akkor milyen felbontással?
-
octavio
csendes tag
Hálás köszönet a tanácsokért
Van a géphez dokkolóm, benne íróval, csak nem akartam barbár módon nekimenni egy garis, nullás gépnek.
Nem azért, mert nem értek hozzá, csak eddig lenovo géppel nem hozott össze a jó sors.
De most már kezdem sejteni, hogy mit vesztettem -
octavio
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy x200-as gépet, ami mindig is álmom volt, de a rajta levő vistával nem vagyunk valami nagy barátok. Már jó régóta w7-et használok, azt szeretném most is feltenni, de nem akarom elbukni az eredeti oprendszert sem. Ha csinálok recovery lemezt, akkor utána törölhetem a partíciót, vagy akkor mindenképpen bukom a dolgot? Meg mondjuk tetszenek az alkalmazások is, amitól think egy think
köszi elpre is a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Villanyszerelés
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest