- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Azonnali processzoros kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolion01
tag
T440S Wifi probléma:
- továbbra is fenn áll a dolog, másik rendszer pl linux sem oldotta meg:
- ha 2,4-en van a gép és közben a bluetooth egeret is használom szakadozik a wifi illetve az egér is darabos néha
- ha 5GHz-es wifi-n van a gép akkor minden oké, csak sajnos nincs mindenholCserélt már valaki T440-esben wifi kártyát? A whitelist valahogy megkerülhető?
-
zolion01
tag
Sziasztok!
Lenovo T440s, Win10, AC7260 DualBand WIFI
Egyszerűen használhatatlan a Wifi rajta, folyamatosan elveszti a kapcsolatot a routerrel. TP-LINK, ASUS, Dlink mind1 neki.
Az 5GHz-es Wifi-t nem is látja.Nem tudom, hogy ez Win10 probléma, vagy csak rossz a kártya, én már így vettem a gépet.
Ha működik a Wifi, akkor is elég lassú.Találkozott valaki már ilyennel?
-
zolion01
tag
Sziasztok!
Van-e valami pozitív változás W500-windows10-hangkártya tengelyen?
Értem ez alatt, még mindig fagy a hangkártya driverétől? -
zolion01
tag
válasz FoxiestFox #80627 üzenetére
Igen. Egy kicsit túlzásba estek. A VGA váltás is tökéletesen működött, amíg egyszer csak egy óvatlan pillanatban felrakta az ATI3650 drivert, mert az frissebb. Na azóta sem bírtam működésre bírni, az sw-t, de ez nem is érdekes.
Kíváncsi lennék, honnan veszik a drivereket, a chip készítőjétől vagy a laptop, brand gép esetén az eszköz gyártójától? -
zolion01
tag
válasz FoxiestFox #80624 üzenetére
Köszönöm, megnézem.
-
zolion01
tag
Sziasztok!
W500 Win10-en egyszer csak gondolt egyet és indítás után elkezdetett lefagyni.
Teljes random, hogy 1 perc vagy 10 percig bírja, és bármely VGA-val megcsinálja.
Linux alatt semmi gong, a gép hibátlan.Valami ötlet?
Köszi előre is.
-
zolion01
tag
válasz FoxiestFox #79275 üzenetére
Igen, ezt ismerem, Chrome alatt is megvolt...
De ez nem zavart...
2x2GB RAM volt akkor még
[ Szerkesztve ]
-
zolion01
tag
válasz Chaser #79270 üzenetére
Nálam Win7 alatt is gondok voltak/vannak.
Intel driver miatt. Most csak úgy működik minden rendesen, ha Chrome-ban kikapcsolom a hardveres gyorsítást, illetve Intel driver-ben a 3D részben mindent manuálisra állítok az alkalmazás dönti el helyett.Persze Linux alatt nincs gond.
-
zolion01
tag
W500
Érdeklődnék, hogy senki nem találkozott Intel driver problémával win10 alatt?Fagyások:
- elsőre Win7-ről frissítettem semmi baja nem volt
- második alakalomra indulás után állandóan fagyott, 5-10 ilyen eset után magától megjavultSajnos a driver hiba miatt nem tudtam a gépem hagyni, mert nem asztali gépként funkcionál a w500 ezért fontos az akku idő is, tehát kötelező Intelre váltanom néha...
Azt hiszem ez az egyetlen ok, amiért az eladáson gondolkodok...
-
zolion01
tag
Kikapcsoltam a Chrom-on belül a hardveres gyorsítást, illetve a driver 3D-s részénél mindent manuálisra állítottam azóta a hiba nincs jelen.
-
zolion01
tag
Sziasztok!
Küzdök egy ideje W500-es géppel, valami Windows frissítés óta Intel VGA-val olyan a kép néha, mintha egy rossz tömörített JPG képet néznék. Ha frissítem a képernyőt akkor rendbe jön, de aztán megint.
Ha törlök minden drivert és csak általános Microsoft videó vezérlőként van telepítve az Intel akkor hibátlan minden, de így nem tudja a megfelelő felbontást és lassú is.
Windows 8.1, 10 alatt is wddm driverrel is ez a baj.
Linux alatt minden hibátlan.
Találkozott már valaki ilyen problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX GL553V
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- HP 250 G9 - 15.6" FHD / Core i5-1235U / 8-16Gb / 512Gb NVME / Type-C / HUN / Windows 11
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/Microsoft Office/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/CAM/BT/Wifi/1 Év Gari!
- Lenovo Dokkoló 40AY0090EU (bontatlan, új)
- HP 820/840 G1/G2 alaplapok, burkolatok alkatrészek i5 4-5 gen
- Acer aspire 3 a315-31-c57g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest