-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
Az r50-es újratelepítve, drivervadászaton túl vagyok, L S toolbox lefuttatva, és érdekes dolgot találtam.
Tudja a gép, hogy van USB portja, de a pendrive-ról nem másolja fel a drivert, hogy működjön... Nem az avast vagy a tűzfal a ludas...
ötlet?
a "nic1394"-re honnan szerezzek drivert? nem tudom az micsoda, de az eszközkezelő hiányolja...
A rendszer úgy gondolja, rendelkezik Wireless Lan 3B Mini PCI adapterrel, de ha újratelepíteném a drivert, akkor kékhalál van...
Anno a USB még a nyers frissítetlen XP-vel működött... ment rajta a Web n walk stick
-
littlerock
aktív tag
Nagyon köszönöm az ötleteket. Most még fel kell tegyem az összes SP-t megint, mivel újratelepítettem az op rendszert...
-
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja kínlódok egy r50-essel. Az USB-t nem tudtam életre bírni. A tálcán az óra mellett volt egy ikon ami más esetben az USB leválasztására szolgál, de itt az optikai meghajtót lehetett vele leválasztani... Ha leválasztottam, akkor a meghajtók közül el is tűnik a DVD rom... Az USB csatlakoztatásakor, a windows adott hangot, de a meghajtó nem látszott...
ezért újratelepítettem a Windowst, frissítettem a biost. Láss csodát ugyanaz a helyzet...
Van valakinek ötlete, hogy miért keveri össze a gép a két portot???
-
littlerock
aktív tag
válasz
!Overdose! #27699 üzenetére
Üdv! megküzdöttem vele, már dolgozik a thinkvantage system... remélem megoldja a gondjaimat...
már beraktam az 512 -es memóriát is... egész fürge...
-
littlerock
aktív tag
válasz
!Overdose! #27651 üzenetére
letöltöttem, de nem tudom eltelepíteni.
A hibaüzenetben hiányol valami supported .NET framewor -dolgot
ötlet?
-
littlerock
aktív tag
válasz
!Overdose! #27651 üzenetére
köszi, délután megnézem... Nem mellékesen 3500 huf-ért új 512-es Ramot kap a gép...
Anyós gépe, mit meg nem tesz (vesz) az ember a kegyeiért...
-
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
A minap kaptam kézhez egy R50-es (őskövület) masinát. Soha semmilyen frissítés nem volt rajta, aztán csodálkoztak, hogy a HDD-t kiszerelve, másik gépre kötve kb 30 vírus tobzódása vált láthatóvá.
Újratelepítés, és némi frissítési nehézség leküzdése után Már ntfs -re konvertálva sp3-as XP dolgozik rajta.
Most jön a probléma: Nem kezeli az USB-t...
Az eszközkezelőben már felismertettem vele a gyökér hubot, meg az USB portokat, a sárga kérdőjelek el is tűntek, de semmi.
Ami még érdekes, hogy van egy ikon a tálcán, amivel le szokás választani az USB - eszközöket, nos ez csak a DVD rom leválasztását ajánlja fel...valakinek van ötlete?
- a gyári támogatás drivereit letöltöttem, de van amelyik nem akar feltelepülni... Bios-t is frissítettem már...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hunt: Showdown
- OLED TV topic
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Yettel topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- MSI Modern 14 B11MOU notebook, ÚJSZERŰ állapotban!!
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st Gen i7-8750H/32GB/1TB/GTX1050TI/4K/Win11pro
- Eladó HP Elitebook 830 G8, 16 GB RAM, 256GB NVME M.2 SSD, I5 1135G7, intel iris xe
- Lenovo ThinkPad T480 - i5 8350u/8GB/256GB SSD/HUN SZép állapot!!!Á++
- Lenovo dokkolók eladók
- Eladó Acer Predator PH 315-52, i5-9300H, GTX 1660 Ti 6 GB, 512 NVMe SSD, 16 GB RAM, 15,6" 144 Hz
- Gamer HP Zbook G4 Studio laptop 15.6 FHD i7-7700HQ 32GB RAM,256 SSD,Nvidia 1200M 4GB VGA,Újszerű aku
- Asus TUF Gaming FA507NV! Ryzen 7535HS+32GB DDR5+RTX4060! Bolti garancia!
- DELL Precision M3800 15.6" CORE I7 4702HQ - pixel csikos
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest