Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Milyen videókártyát?
 - Asztrofotózás
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
 - Az IT-s uzsonnásdobozba nem szendvics kerül
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Amazon Fire TV stick/box
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Gaming notebook topik

- 

PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

dbius
veterán
válasz

mcroberto

üzenetére
						Köszönöm, ha nem boldogulnék továbbra sem, akkor megkereslek
 Megnézem nekem milyen driver van fent. Annyit azért még megnéznél, hogy hotkey driverből melyik van fent neked? legújabb? [link] Nekem ez van fent. Video drivert nem tudom fejből - más gépről vagyok -.Ahogy nézem a google-t rengeteg thinkpad tulajnak van problémája az osd kijelzéssel, típustól függetlenül. Sokan azon a véleményen vannak, hogy a lenovo driverek és az intel driverek között nincs meg a megfelelő összhang, bár nekem a lenovo oldaláról leszedett vga driverrel sem volt jó, csak vista alatt.
Viszont találtam olyat - eddig nem tudtam, hogy van ilyen -, hogy be lehet állítani az osd kijelzés színeit, ill. időtartamát is. (vezérlőpult - képernyő - felbontás - speciális fül - majd ott osd kijelzés).
Ill osd-vel kapcsolatban még láttam, hogy van, akinek a caps lock, num lock állításánál is visszajelez osd-vel, nekem azt sem jelzi, csak a hangerőt, valamint a thinklight kapcsolását.
Volt olyan javaslat, hogy le kell szedni a hotkey drivert az interface driverrel együtt, majd újraindítást követően ezeket újratelepíteni [link]. Nekem így sem jelzi a fényerő állítást.
Még keresgélek, hátha találok valamit.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
 - LEGO klub
 - Motoros topic
 - 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
 - Kuponkunyeráló
 - Autós topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Goddess of Victory:Nikke
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - További aktív témák...

- ÉRINTŐSDell,14"FullHd IPS,core i5 8350(8x3,6Ghz),8-32GB DDR4 RAM,Magyar vil.bill,SSD,Jó akku,Win.11,
 - Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
 - TUF A15 FA507XI 15.6" QHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
 - X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar

- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
 - AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
 - iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
 - Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Megnézem nekem milyen driver van fent. Annyit azért még megnéznél, hogy hotkey driverből melyik van fent neked? legújabb?