- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
otps
aktív tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
A város országon belül és az ország az sajnos tud betenni dolgokat. Volt, hogy rendeltem én a boltból és a kinti haverom. Nem gyengén más lett a hang amikor én kértem újra számlát SN-el és amikor ő.
Egy kicsit konkretizáljuk a kérdést! Most talán nem kell ennyire rébuszokban beszélni, egy külföldi tapasztalatról van szó. Azon kívül, hogy a konkrét bolt neve nem is érdekel, fontos lehet:
- AMelyik országról van szó? Külföld és külföld között azért van különbség, nem egyforma az egyes országok üzleti kultúrája.
- Van-e az adott boltnak a Luxnote-hoz hasonló online reputációja (eBay, TrustedShops.eu)?
- Mi az az SN?
Ha tényleg csak ezen múlik, meg tudom rendelni a németországi barát/rokon címére is, legfeljebb egy kicsit később kapom meg.Ha baja lesz a gépnek akkor pedig kalapom megeszem ha egy boltnak belefér ezekre a futár bevallalása. Elég gyorsan elfogyna a profit akkor.
Az is egy reális opció lehet, hogy kifelé én fizetem, visszafelé ők. Ez egy vállalható pluszköltség egy esetleges meghibásodás esetén, ha amúgy minden más érv az adott bolt mellett szól. Európa nem külföld. Gondolj bele, Amerika sokkal nagyobb, ha egy másik államba kell küldeni valamit, kb. ugyanannyi a postaköltség, mint egy másik európai országba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7730,17.3",FHD,i5-8400H CPU,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam új akku gar
- Samsung A06 mobiltelefon
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest