-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet, hogy csak nekem tűnt oltásnak, ha így van akkor elnézést kérek!
Egyébként az nagyon jó ötlet, ha ez a kérdés belekerül a topiknyitóba. Arra gondolok, hogy ezek a gépek (T410, T420) most jutnak el az életciklusuknak abba a részébe, amikor a gyári ram kb kötelezően upgradelendő, mert anélkül már nemigen elég a teljesítményük.
Én is így jártam a 420-assal, hogy vagy új gép nagyon sok pénzért, vagy +4 giga ram, és egy SSD a vinyó helyett. A kettő együtt igaz, hogy kb annyiba került, mint a gép használt értéke, viszont ezzel a ráköltéssel még évekig, vagy legalábbis addig, amíg előbb tönkre nem megy, a gépem használhatósága ki lett tolva. Sőt azt mondom, hogy megnézegetve a mostani T széria árakat, olyan gépet, mint amit most használok az upgrade után (i5, 8 giga ram, 500 giga SSD) csak nagyon drágán tudnék beszerezni. Annyira drágán, hogy azon gondolkozok, hogy veszek használtan egy ugyanilyet otthonra, abba teszek szintén +4 giga ramot és egy kisebb, 256-os SSD-t, és szerintem érezhető időre meg van oldva az otthoni gépem (mivel az otthoni gépem sajnos már 7 éves és időnként sok türelem kell hozzá).
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces videók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Dell Inspiron 15 5518 /11.gen i5-11300H 24GB ram/512 GB SSD FHD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest