-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Ami kell, ha értékelni szeretnél jobb hangcuccokat:
-kellő minőségű forrás (preferált a veszteségmentes FLAC egy igényesen elkészített CD forrásról, maximalistáknak DTS-HD MA [link])Zenét lehetőleg flac-ben vagy legalábbis 320kbps mp3-ban hallgatok - igazság szerint ezek között én nem érzek már minőségbeli különbséget. Efölött kénytelen vagyok már abban hinni, hogy - ha csak nem olyan, jó pár havi-évi nettó fizetésembe belekerülő rendszerről van szó - nem fogom meghallani a minőségbeli ugrást. (Amúgy nem tudom, zenehallgatáshoz mennyire vág ide a DTS-HD MA, nem a DSD-vel kevered inkább?)
-megfelelő szoftver-réteg, egyfelől a lejátszó (pl. Foobar2000), másfelől kivinni a hangot a gépből (preferált kikerülni a windóz mixert, pl. ASIO-val, és megfelelő frekvenciára tenni a kimenetet)
Mivel az X201-et használom Linuxszal, mint daily drivert, nem érintenek a Windows-os audioproblémák (persze fognak, mihelyt megjön az akkum az X220-hoz és rendesen belakom, de akkor sem fogok visszaállni kizárólagosan Windows-ra).
-jóminőségű fejhallgató, ami értékeli a meghajtást (külső erősítő+hangfalnál nagyon mélyen zsebbenyúlós a kellő szint)
A Retro DJ egy árkategóriájához képest kimagaslóan jól szóló fejes (nem véletlenül ajánlják a vonatkozó topikban), persze nem ér fel pl. egy Beyerdynamic DT770-nel, de annyit nem fogok rászánni egy fejhallgatóra. Egy Beyerdynamic DTX 710 lesz még valamikor, esetleg egy Takstar Pro 80, de afölé nem mennék.
Köszönöm azért az oktatást
, de félreértettél: arra céloztam, hogy annyira nem vagyok "audiofil" alkat, hogy ár/érték arányban nem feltétlenül arányos minőségnövekedésre költsek számomra feleslegesen. Röviden: nem tekintem annyira fontosnak az "audiofil élményt", még mindig zenét hallgatok, nem rendszert. Persze, törekszem a jobb minőségre, de csak egy bizonyos pontig és kis lépésekben...Hozzáteszem, én eleve csak a jó öreg Wolfson DAC-os SGS-en tudtam értékelni valamennyire a zenehallgatást mobilról, amúgy nem nagyon szoktam, ilyen célra van a Cowon D2.
-
Ezeket már mind tudjuk, szerintem nem azért vettünk korrekt kártyát, hogy 128-as empéhármat hallgassunk tescós fejhallgatón.

És ja, USB hubot. Bár most még elég a laptopéival együtt.Franci: de azzal nem tudsz wifit törni.
Volt amúgy két N8 a családban, a kamerája tetszett, amúgy nem jött be. Viszont az 5800-nál jobban megoldották benne a rendszer vezérlését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Steam Deck
- Call of Duty: Black Ops 7
- BMW topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A17 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/17,3" 144Hz kijelző
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/15,6" 144Hz kijelző
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de félreértettél: arra céloztam, hogy annyira nem vagyok "audiofil" alkat, hogy ár/érték arányban nem feltétlenül arányos minőségnövekedésre költsek számomra feleslegesen. Röviden: nem tekintem annyira fontosnak az "audiofil élményt", még mindig zenét hallgatok, nem rendszert. Persze, törekszem a jobb minőségre, de csak egy bizonyos pontig és kis lépésekben...

Volt amúgy két N8 a családban, a kamerája tetszett, amúgy nem jött be. Viszont az 5800-nál jobban megoldották benne a rendszer vezérlését.