- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Autós kamerák
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz soldi3r #60897 üzenetére
mondjuk nekem debian leolvasztotta az agyam, miután az 1993-as típusú vizuált (fontok, smoothing, stb) sehogyse sikerült normálisra reszelni. de gondolom ha valakinek nem tetszik az ubuntu akármiért is, akkor ott a mint, out-of-the-box műx. én wlant vagy wwant se telepítettem soha, uccsóra még több éve az nvidiát a t61-re. de mostanra az is magától vagy klikkre telepszik tán.
windows mindig kellhet, akármilyen okból. virtualbox felrak, aztán vagy egy clean win install bele, vagy akár meglévő fizikai win is elindítható rajta különösebb molyolás nélkül. szóval nem veszti el az ember azt a világot, aztán ha nagyon jáccódna akkor még mindig bebootolja a fizikai gépen ugyanazt a wint (nyilván xp-nél ez sysprep nélkül nem megy, de az újabb winek elvileg kezelik a változó hardverkonfigot).
de pár gamezra a wine is elég fejlett már, hozzáteszem először és utoljára cmr2-t futtattam, másról nem tudok nyilatkozni. meg érdekes lehet a virtualbox 3d támogatása is.
nekem wine-vel nem ment fel a 2007 vagy 2010 excel, azaz felment csak nem indult, pedig kellett volna. de virtualbox, legkényelmesebb tool ever.
[ Szerkesztve ]
-
voyager4.4
senior tag
válasz soldi3r #60897 üzenetére
Játék + Office...
Hiába néha még mindig széthullik a libre office, nemrég egy csoportos prezentációra készültem, a csapat többi tagja MSoffice-al csinálta a kis ppt-t, mindenki szépen beilleszette a saját pár diáját, majd feltöltötte felhőbe ahonnan a köv. delikvens letöltötte kiegészítette és így tovább míg eljutott a ppt hozzám ...és csinálhattam neki akármit széthullott a p*csába, kénytelen voltam kérni 1 Windows-os gépet arra a negyed órára
Ezen kívül tényleg mindenre tökéletes
no fate but what we make
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Suzuki topik
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest