Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Az biztos! De nekem ez is elég egyelőre. Persze azért egy X1 Carbon valamivel jobb lenne. Az X2xx modellek meg picit dagik nekem, de 220-tól persze leküdzeném az ellenérzésem
A 300/301 volt az igazi, botrány, hogy azt nem folytatták. Ehhez képest viszont már nagyon gyengék és az üzemidővel sem tudnék már megbarátozni. Kényszerpálya egyelőre ez az X121e nekem az igényeim miatt, no meg persze a pénztárcám miatt is. De ahhoz képest nagyon kellemes kényszerpálya és nem győzöm hangsúlyozni, hogy van egy diszkrét bája ennek a Core i3-nak ilyen pici testben és ilyen hosszú üzemidő mellett.Egyébként a kijelző típusát csak úgy tudom megnézni ha szétszedem, vagy van valami diagnosztikai program a komponensek beazonosítására. Esetleg everest is elég erre? Klasszisokkal jobbnak érzem, mint az E135-ben lévő.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Amazon Fire TV stick/box
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Arc Raiders
- Magisk
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- RTX5070/ Ultra9 275HX/ 32GB DDR5/ 15.1' OLED/ Premium Care garancia/ bontatlan, új/ Legion 5
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-11850H, 16RAM/512SSD/NVIDIA T500/FULLHD IPS, üzleti mobil munkaállomás
- Lenovo Thinkpad T450S, 14" HD+ kijelző, I5-5200U CPU, 12GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció, Toll
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A 300/301 volt az igazi, botrány, hogy azt nem folytatták. Ehhez képest viszont már nagyon gyengék és az üzemidővel sem tudnék már megbarátozni. Kényszerpálya egyelőre ez az X121e nekem az igényeim miatt, no meg persze a pénztárcám miatt is. De ahhoz képest nagyon kellemes kényszerpálya és nem győzöm hangsúlyozni, hogy van egy diszkrét bája ennek a Core i3-nak ilyen pici testben és ilyen hosszú üzemidő mellett.