- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
MrSealRD #50051 üzenetére
Igen egy mérés nem mérés, de mivel úgy mondtam ezt a dolgot hogy többször tapasztaltam így már ez csak a megerősítésnek a megerősítése lesz...
Amúgy meg aki nem hisz benne ne csinálja, senkinek se kötelező, én csak leírtam mi a tapasztalatom ilyen téren, illetve mit olvastam az apple honlapján.
Na de most már téma részemről lezárva nem akarok ezen lovagolni, holnap majd mutatok egy képet még és ennyi volt, inkább erre válaszoljon valaki: link. Mondjuk lehet visszapakolom rá az XP-t csak nem egy mai darab, azzal csak stabilabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Morbid Metal - Demót kapott a hack&slash akciójáték
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO T14 GEN 5 l Core ultra 5 135H vpro l 16GB DDR5 l 512SSD l WINDOWS HELLO l TÖBB DARAB
- HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Fujitsu E736 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,,8-16GB RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Fujitsu Celsius H770 Workstation laptop (15,6FHD/Xeon/32GB/512SSD/Nvidia4GB)
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged