- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Philips LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
conan17
csendes tag
Sziasztok.
Itt köszönném meg gyorsan az egész fórumnak azt a sok közzétett okosságot és tapasztalatot, amire a hozzászólások olvasása során szert tehettem én is. Emmiatt lett ThinkPadom.
Hito : Te csak hallgass szépen a "jómunkásemberekre", akik inkább T400S gépet ajánlanak X300 (301) helyett !
Mondom ezt annak alapján, hogy szintén az utóbbiakból terveztem venni a lányomnak 2,5 éve, de szerencsére egy USA-ból származó 6475CTO típusú T400 lett egy évnyi használattal.
Előtte Inspiron 1501-et cippelt nap mint nap az egyetemre és panaszkodott a súlya miatt - a Dellhez egy 6 és talán 9 cellás AKB volt eredetileg gyárilag + 65 W töltő + táska.2011 november végén hozzájutottam egy 2808DDG szériájú T400S-hez (70 €, igen nem írtam el ) , aminek (hálistennek az akkori pozsonyi gazdája tudása híján) csak az 1,8" Toshiba 250 GB/5400rpm/8 MB HDD-je volt koporsós, azt viszont nem tudta a tulaj vagy lusta volt, hogy van még rajta egy év gari.
Hja, az eredeti első 6 cellás Panasonic akumulátor van benne, nemrég kukkoltam 96 %-os és 101 ciklussal, no ilyen a Panasonic !Nektek ott van a Smartservis, Pozsonyban pedig az "új" Lenovo showroom a Martann Kft., ahol papírok híján is egy szóra cserélték a diszket (kértem recovery Win 7 DVD-ét is rezervába, azonban nem kaptam) és ahogy kell Win 7 Prof - al kaptam vissza, plusz van rajta recovery partíció.
DE - mikor először felnyitottam a T400S monitorját, csak lestem, mert kb. 3 - 4 milivel vékonyabb a T400-énál, plusz az alsó rész is és ugye jobb oldalon van rajta a tolózár gombja, tehát rögtön ott szeretné az ember egy kézzel felnyitni azt a vékony monitort, ami igen hajlékony.
Mikor beindítottam, azt gondoltam SSD van benne - sajna nem, abszolút semmit nem lehetett hallani, most már tudom, hogy "szereltek bele ventit is ", mert néhanapján érzem a szakaszos gyenge levegőáramlást a hütőrácsnál, máskülönben szerintem csendesebb még a T400-nál is, amiben P8400/IGP-WXGA+/2 GB/WD3200black7200rpm/ Intel 5100/DVDRom van.
No meg a végére, azért hogy 3 MB cash, vagy mint az SP9400-ban 6 MB cash van, megmutatkozik.
Gondolom az X300 (301) nem lehet olyan pörgős a maga processzorával.Nálunk is a T400S olyan mint a fehér holló, hosszú idő után épp most van egy darab a www.bazos.sk-án talán 390 €-ért x 290,- HUF = ...
Ahojte.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Gitáros topic
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen TV-t vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)