- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Senki sem töröl ennél jobban
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Pendrive probléma
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
Bocs, de szerintem félreértettél. Nem állt szándékomba belekeverni és nem is említettem volna a neved, ha a kollégád nem kérdez rá. Velem együtt sokaknak már kicsit elege van a HG-k cinikusságából.
Innen indult a dolog (az egyik kedves moderátor mellékelte nekem privátban a törölt hsz-em), illetve pontosabban onnan, hogy beírtam a topikba, hogy ha valakinek kell, vihető egy ritka wifi kari. Erre Boxi88-nál elgurult a gyógyszer, ami úgy látszik máig tart.
szerk: Egyébként még mindig nem értem miért rám vagy kiakadva, na de mindegy.
-
buvartacsko
addikt
szerintem nem azzal van a gondja, hogy beírtad ezeket ide. csak példát mutatott rá, hogy ti modok is hirdettek néha... mert boxin kívül érdekes módon eddig a kutyát sem zavarta, hogy néha beírtunk ide dolgokat amik eladóak... érdekes...
javítanám: ha valakinek volt valamije ThinkPad-specifikus, amire 100% csak innen talál vevőt
-
Gondwana
addikt
Szerintem te is félreérted, mert nem ismered az eredetileg kimoderált hozzászólást: eddig itt tökéletesen működött, ha valakinek volt valamije ThinkPad-specifikus, amire 99% csak innen talál vevőt, akkor ide beírta. (Ha visszakeresném, legalább 7-8 dolgot így vettem innen, nagy részéhez még hirdetés se tartozott).
Az egyhozzászólásos hirdetőket meg eddig is hatékonyan moderáltattuk, tehát tudtommal nem volt itt semmivel se gond, más már írta, hogy így foglalható össze ez a probléma. Részemről csak annyi lenne a kérésem, hogy mielőtt egy ilyen hozzászólást kimoderálnak innen, keressenek már rá az illető nickjére, hogy milyen minőségben van itt jelen.(Azt a kérdést meg fel se vetem, hogy lehet-e valahol moderálás ellen fellebbezni - ami nem úgy kezdődőik, hogy forum.index.hu vagy hasonlók)Uff, én, mint vevő is hozzászóltam!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- HP Elite X2 G8 Tablet 13" Touch i5-1145G7/16GB/512GB NVME 3000x2000
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest