-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
audi100td
üzenetére
sikerült megtalálnod a lapcsalád legégetőbb problémáját.

de természetesen vállalom a büntetést, a szabályok rám is vonatkoznak, még akkor is, ha spec. fogalmam sem volt erről ilyen részletekben (ami nyilván nem mentesít alóluk, csak mondom) stb. más kérdés, hogy amíg nem volt itt ennyi szabadságharcos, jogász és mindenféle félőrült ember, még szabályok sem kellettek a fórumhoz, elég volt a józan ész. ma már nem az, lassan kénytelenek leszünk a magyar jogviszonyokra hasonlítani, mert különben ez az x ember kifagy, és megáll az élet. ha most azt mondanám, hogy "ennyi belefér", az lenne a baj, a fórum átalakulna egy hirdetési rovattá. pedig ép ésszel nem csinálna ilyet az ember, ahogy én sem tettem.
ez a "de pistike is csinálta" dolog pedig egészen komolytalan. "képmutatás, ami itt folyik"? meg "a lapcsalád vezetője visszaél a hatalmával"? (ja, két év alatt pár releváns kérdés mentén mellesleg eszköz formájában megoldást is kerestem... mellesleg nem semmi, hogy ezt ilyen szépen kitúrtad, én magam soha meg nem találtam volna) nem írom le, hogy mit gondolok éppen, hidd el, nem akarod tudni. remélem ezek a legnagyobb problémáid az életedben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PH! Szakszervezet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő