Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Philips LCD és LED TV-k
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
audi100td
üzenetére
én asszem ar9285 vagy milyet vettem bele, ez volt feles méretben és nekem az volt a lényeg.
laborban nem mértem a jelet, meg nekem az intellel se volt sose gondom. de egyikben még az eredeti van, lehet csinálok egy gyors összehasonlító tesztet valamikor.
addig is örüljetek, hogy nem motorola jedi wifi szutykotok van winmo 6.5-ön, mert az kb. napjában kétszer tud csak dhcp-n ip-t kérni. 50-szer újraindítja az ember (ezt szó szerint) és akkor egyszer sikerül neki. de most már gyanús, hogy túl közel vagyok az antennához, és azért hal.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Prestige 14 AI Evo C1M
- Acer 15,6",Intel(2,58Ghz)8-16GB RAM,akár 1TB SSD,jó akku,jó állapot
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- Asus Zenbook UX333FAC Screenpad 13" i7 10.
- 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest