- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter M
tag
válasz
mitulabattyi #34971 üzenetére
Amikor még W500-al dolgoztam akkor gondolkoztam el rajta, W500 és Q-s procik találkozásáról 2 helyen olvastam volt egy db német és egy ebayes eladó ezzel szemben notebookreview fórumon több oldal jött h nem fog elindulni, az akkor még 60e procit így nem próbáltam meg. De ez több mint 2 éve volt így lehet h azóta változott a dolog.
Más: Hétvégén adtam még egy esélyt W520 és Optimus párosításnak, nem elkiabálni de úgy néz ki működik minden esetben (Quadro driverek rendben betölti minden program indulásnál) egy macera van az első váltásoknál be kell adni neki még egyszer a színkalibrációs profilt, 7végén megnézem mit szól ha mind2 (intel - nVidia) külön kalibrálom. (de nyertem néhány wattot reggel "kellemes" 13Watt fogadott power managerben /4mem foglalat, SSD+Winchester bár ő szerintem pihent/)
-
lakisoft
veterán
válasz
Linkelnél ilyen jellegű külföldi fórum postokat?
-
audi100td
nagyúr
válasz
Én is hasonlókat olvastam mint brd, illetve valaki írt olyat is, hogy belerakta és nem indult el vele a gép.
Ezért mondom, hogy hülyeség ezen agyalni, az ilyen 2,8-3GHz-es c2d prociknak már lenne értelme, de ha egyáltalán találsz, rámenne annyi lové, hogy az árából i5-ös gépet veszel.
brd: "Ami elbír egy 35W TDP-s CPU-val alulfesz' nélkül, az elbír egy 45W TDP-s CPU-val alulfeszelve."
Ha el is indulna a gép és a hűtő is elbír a procival, lehet hosszútávon rámenne az alaplap tápáramköre, szerintem ez már sufnituning kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest