- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
Egyrészt nehéz elképzleni, hogy a TP brandet az aprókban kószáló pár darabos tétel izgat - a cégeknél fellelhető pár százas, ezres kontingensek mellett - a határon áttalicskázott mutyi piacbefolyásoló tényezőként.
Másrészt monnyuk az a renccer, ahol support szempontjából a lúzernek kell után járni, szakérteni, lelkesedni, az a renccer nem kell. -
lapa
veterán
"A szervizeket egy dolog érdekli, hogy az elvégzett munkát kifizesse neki a központ."
én nem értek a csavarhúzókhoz meg az esd strapok helyes rögzítéséhez, de ha én szervíz lennék engem az is érdekelne, hogy hozzám hozzák a gépet. nem behozott gépeken nem elvégzett javítást nem fizet ki senki. de ez valami hülye kapitalista attitűd nálam, szóra sem érdemes.
szerintem manapság már többszáz emberhez eljut az internet. a nem ügyfélbarát szolgáltatások jövőjéről nem sok jót írnak az álmoskönyvek.
hozzáteszem én még mindig inkább veszek két használtat féláron, mint egy új garisat.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Battlefield 6
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest