- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Milyen monitort vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen TV-t vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
lezso6
üzenetére
"User error."
+1.Nekem az érzékenység-beállítással eddig mindig sikerült kellemesen érzékennyé tennem. Függ még a kupaktól is, milyen érzet.
#123677 azbest : "kiküldetésen trackpointoztam. De a hét végére megfájdult a csuklóm"
Az hogy sikerült?
Persze, ha erősen kell nyomni, az valóban nem kényelmes, de csuklófájásig sosem jutottam. Érdekes egyébként, nekem a simogatás szokott kényelmetlenebb lenni hosszú távon....
-
azbest
félisten
válasz
lezso6
üzenetére
jah, t430-amon anno volt, hogy kiküldetésen trackpointoztam. De a hét végére megfájdult a csuklóm. Utána inkább eltettem az egeret is
Nekem is úgy tűnt, hogy túl erősen kellett nyomnom. Addig fel sem tűnt, amíg nem kellett huzamosabb ideig használnom. Asztalnál, dokkolóban külső egér és bill szokott lenni előttem. Út közben meg nagyon praktikus volt ölben használva a trackpoint. -
válasz
lezso6
üzenetére
Ja igen ennek is örülnék... ha visszajutnánk oda, hogy touchpad nélkül is rendelhető legalább néhány modell.
Erre anno egy A31 döbbentett rá hogy mennyire királyul használható a kis kényelmes pufi palmrestjével. Vettem is egy A31p-t pár éve simogatni néha, még megvan
Azt hiszem az X201 volt az utolsó, amit lehetett tisztán retardáció nélkül kapni, semmi sallang nem volt a gépen, akkora volt mint a billzete, szerintem ez peak industrial design. Ilyen egy god tier portable.
Még előtte pár évvel R széria is volt touchpad nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPhone topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- További aktív témák...
- Lenovo X1 YOGA 14.0 /4K-UHD(/2in1)i7-1260p/16GB/512GB SSD/5G/UJ
- Lenovo T14 Gen2 (i7-1165G7, 24GB DDR4, 512GB SSD, Iris Xe)
- Precision 5560 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 17 G7 17.3" 4K IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ ASTRO A50 5th Gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem is úgy tűnt, hogy túl erősen kellett nyomnom. Addig fel sem tűnt, amíg nem kellett huzamosabb ideig használnom. Asztalnál, dokkolóban külső egér és bill szokott lenni előttem. Út közben meg nagyon praktikus volt ölben használva a trackpoint.