- Azonnali informatikai kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Senki sem töröl ennél jobban
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
lezso6
üzenetére
A 72% NTSC az 100% sRGB egyébként. 99% sRGB. A 74% felel meg a 100-nak. Legalábbis bizonyos források szerint. De ezek nüanaszok, a hátrány inkább az, hogy az NTSC egy kevésbé kompatibilis szabvány. Ez nem úgy megy, hogy megmérem cm-ban, aztán átszámolom collba. De ez sem igazán lényeges, gyakorlatilag mindkettő jól használható.
Még agyalok, hogy kicseréljem, vagy megvárjam, míg az első 16:10-es laptopok ára a fájdalomküszön alá esik, és akkor végleg elfelejthetem ezt a beteg 16:9 képarányt. Örülök, hogy újra felfedezte a marketing ipar. Mint a sötét témát a samsung: 5 évente feltalálják.
@(#121753) Reggie0
Igen, erről a kijelzőről (N140HCG-GQ2) is olvastam, a notebookcheck. com-on elég mélyrehatóan tesztelik őket. Pl a B140QAN02.0-től (X1 Carbon) sem voltak egyértelműen hanyatt esve, igaz, hogy 500nit, 100% aRGB meg 1500-as kontraszt, de erős uténhúzása van és úgy csillog, hogy szabadtérben alig használható.
Tudnál esetleg 40 pinesben is ajánlani valami legalább 400 nit, 100%-os monitort? Én azt a kettőt találtam, amiket feljebb kérdeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest