Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen videókártyát?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Akkor végülis egyetértünk, hogy nem ugyanolyan.
Csak az elojelben nem, de sebaj

"Nem tudom, ennek mi jelentősége most."
Az a jelentosege, hogy ebbol egyertelmuen prognosztizalhato a "nagy"fenyereju kijelzo veszelytelensege."És ahogy felvetetted, 300000 nittel szemben nem a +100 nit fog segíteni a monitorban, hanem röviden a sötétítő függöny.
Erről beszélek már itt számomra is nagyon unalmasan sokat...."Belterben messze nem ekkora fenyerokrol van szo, oda boven jo parezer nit legfeljebb. De pont emiatt az also szelen minden egyes nit szamit, mert azzal billegsz a hetkoznapi hasznalhatatlansag hataran.
Es persze lehet, hogy otthon be tudsz sotetiteni, de egyetemen, munkahelyen nem fognak a gyenge kijelzod miatt barlangosat jatszani. -
Tikakukac
titán
Hát ha kézben tartva szoktad használni a laptopodat akkor igen, olyan mint a telefon.
De mivel totál teljesen más sztori és a laptophoz általában kell egy asztal, amivel mozogni picikét nehéz (lásd még ablakok és falak mozgatása) így ezt nevezhetjük életszerűtlennek nyugodtan. Én legalábbis vesszek meg ha láttam olyat, hogy egyik kolléga megfogta az asztalát és akkor ő most na. -
vicze
félisten
Azért azzal tisztában vagy, hogy nem mindenki barlangban él/dolgozik?
A redőny csak arra jó, hogy a direkt napsütést elhárítsa a monitoromról, de ettől még szeretnék világos lehetőleg napvényes környezetben dolgozni.
Nem a laptop nem mindig mozgatható, ahogy nem én határoztam meg hogy pont a munka környezet felé rakjak a diffúzor nélküli csöveket, amitől szart nem látok a kijelzőn, mondjuk legalább szép világos van.
Egészen mellesleg munkától függően az ideális 300 és 750 között van, mi 500-ra lőttük be fényfelmérés után mert 200 alattra lett felmérve, ami konkrétan depresszív volt(pont ezért kérték a dolgozók). És akkor még ott van a színhőmérséklet és a CRI is...
Az is tök őrület, hogy mikor ültetést kell tervezzek, valahogy mindenki ablak mellé akar ülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen TV-t vegyek?
- Quake 3 Arena
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Quake Champions
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- Alcor Snugbook Q1411 fehér laptop
- Lenovo T430 / i5-3320M 8GB 240SSD, Win10, HUN laptop, kitűnő állapot, 95%-os akku
- Asus G14 GA402RK -2TB 990 PRO, 6800S,16GB
- ASUS TUF Gaming A17 FA707RM - Ryzen 7 6800H, 17.3FULL HD 144Hz, 1.5TB, 16GB, Geforce RTX 3060 6GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Erről beszélek már itt számomra is nagyon unalmasan sokat...."