-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szajo
üzenetére
Biza. Főleg a kontextusában.
Nézd meg pl, a 14"-esekbe milyen kijelzők mentek akkoriban, máig mémek forrása hogy 1 fokot fordítasz rajta és egy egész új színélményben lehet részed.
Illetve színek nincsenek, de homályok.
Vagy az X-ekbe, olyan ghostingot toltak a kijelzők hogy elváltottál egy Total Commanderről egy szürke weblapra, és percekig nézhetted a TC körvonalait.
(Volt ilyenem is, őszintén ennek ellenére is szerettem a gépet).
És akkor egy Fullhd wide gamut panelről ami ugyan a konkurenciától sok tekintetben elmaradt, de TP-ben a Flexik óta a legjobb motyó volt, értelmezhető színekkel, feketével, betekintési szögekkel, fényerővel, akarják egyesek megmagyarázni hogy hát az bizony fos.
Na lol már.Tika: Őszintén, nekem nagyon nehezemre esik elhinni ezeket a sztorikat, és rengeteg sztorid volt már, amit én személy szerint nem tudtam megenni mint valóság, pedig hát én is túl vagyok ezen-azon, ha IT-ról van szó, és hát a közeg sem ismeretlen, vágom milyen meredek dolgok mennek a szervizben is.
Hogy a W520-at 530-at a kijelzője miatt valaha visszahordták volna, ne haragudj, de nekem ez már hatványozottan erős.
Alapvetően imádsz dramatizálni és túlozni bármiről is legyen szó, kicsit olyan vagy, mint anyám, és ezzel a típussal már nagyon óvatos vagyok.
Tényleg ne vedd magadra, csak nekem egy ideje ez az impresszióm alakult ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- SZÉP! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Illetve színek nincsenek, de homályok.
(Volt ilyenem is, őszintén ennek ellenére is szerettem a gépet).