- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Picco #113711 üzenetére
8k volt Hardveraprón, szerencsére szinte azonnal észrevettem mikor feltette az eladó, cuppantam is rá.
Még megvan a régi elpusztult példányom is, a billentyűsapkák is megegyeznek, akár át is pakolhatnám őket, de így nagyon tetszik, úgyhogy így hagyom. Azok a sapkák amúgy is fényesre vannak már kopva.
Lehet hogy nem is munkás billzet lesz, hanem retro gaming gépem billzete, hisz sok játékot szeretek Trackpointtal játszani, némelyikhez pedig kellene numpad is, ami a jelenleg használt RT3200-ason (szintén zsír kis IBM billzet) nincs.
Ogard: igen, 8835.
8855-öm sosem volt, bár mindig szerettem volna, sosem tudtam kipróbálni se sehol.Amúgy ha érdekel, kínai modder barátaink már ilyeneket tolnak.
3D nyomtatott ház, mikrokontroller, akku, és T60-as laptop billzettől Tx20-asig fogad mindent, mindezt bluetoothon.
Azért az nem szar. A kit beszerzése hozzá most még necces, de nekem biztos hogy kell egy ilyen, a T60 NMB billzet ennyire kicsi házban, lehet, hogy leváltanám a Shinobit....
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- YouTube
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sweet.tv - internetes TV
- Xbox tulajok OFF topicja
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Használatra kész Lenovo IdeaPad 15IKB i3-8130u,4GB DDR4,FullHD
- Thinkpad 12 V - 9 V DCDC autós töltő
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest