Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Célegyenesben a Yettel TV
- E-book olvasók
- Apple asztali gépek
- Monitor hiba topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
válasz
yodee_
üzenetére
Szabadnak szabad, csak nem árt megnézni hogy kitől és mit. Mikor kísérleteztem ezzel, akkor volt, hogy bontott gyári alkatrészt kaptam, de találkoztam már olyan borzasztó elemmel is, amiért kicsomagolás után máris kértem vissza a pénzem. Remélem ez nem hirdetés, de ha rászánnád magad, akkor ajánlom 395six7-et eBay-en. Főleg kisebb cuccokat szokott árulni (csavarszett, csavarhoz való takaró matrica, gumitalp, kábelek, kártyák, díszítő matricák...), de jó minőségűek, bár az árazása néha húzós tud lenni.
-
Tikakukac
titán
-
Tim82
félisten
válasz
yodee_
üzenetére
Hangsúlyozom, hogy egyáltalán nincsenek reprezentatívnak tekinthető tapasztalataim, de én alapvetően palmrestet, zsanérokat, kijelzőkeretet merek vásárolni az eBay-en kínai eladóktól. Jellemzően erre specializálódott, sok pozitívos eladótól szoktam (személy szerint a "Tanona laptop parts" néven futó bolttól a nagyobb burkolati elemeket).
Komplett fedlapot lehet, hogy inkább bontottat keresnék pl., valamint kaptam már nagyon kétpálcás memória/HDD fedeleket is (nem az említett eladótól rendelve).
Ez kb. 4-5 Thinkpad felújítása (kb. 15-18 rendelés) alapján leszűrt tapasztalat, lehet, hogy több is a szám, most ennyit tudok felidézni. Ahogy vicze1 kolléga megfogalmazta, a roncsvadász kultúra tagja vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Starlink
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Az iPhone 17e is várományosa a Center Stage kamerának
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi