- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
eper-fa
aktív tag
nem vagyok benne biztos, h ezzel megoldom a problémád, mer nem értem teljesen, de a HwB egy igen jó oldal (még akkor is ha régi...)
[L]http://www.hardwarebook.net/[/L] szóval itt keresgélj sztem.
[L]http://www.hardwarebook.net/connector/av/vga15.html[/L] maga a monitorcsatlakozó pediglen ez. sok sikert.
(szóval most az a pálya, h az eredeti kábel, ami gondolom bele van forrasztva, annak a male vége szétment, és van egy másik olyan kábeled, jó male véggel, csak nem tudod őket összekötni, mert nem tudod a kábelek összekötését? mert akkor sztem ezzel meg kell tudnod oldani. szedd le a kábelekről a szigetelést, nézd meg h az egyik kábelen mondjuk az első likba melyik színű megy, a másikon uabba a lyukba melyik színű, és kösd össze. aztán rakd rá szigetelést/borítást ) sok sikert
Aktív témák
- LG 45GS95Qx-B 45" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 24.5" 2K 240Hz Monitor: Titan Army Monitor P2510S
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest