- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Micro Four Thirds
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elf
aktív tag
Érdekes. Ilyet se hallotam még. De gondolom nem csinálsz olyat hogy csak úgy szórakozásból mész egy kört a városban figyelni a környezetre meg a többi autósra?
Szerintem ez az "én tartom az autót" dolog legkésőbb kb. 1980-ban meghalt a szinkron váltóval, szervó kormánnyal, hangszigeteléssel.
Azóta a hullagyalázás folyik az ABS-el, ESP-vel, fél tucat vezérlő computerrel. És ez után a sávtartó már tökmindegy.
De valamiért mindenki szerint az az állapot a tökélets ami 18-20 éves korában volt.Pedig tényszerüen mindenki pelyhestökü aki nem tudja beállítani a benzin-levegő keverési arányt kanyarból kigyorsítás közben.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az autóipar tragédiája Kedves Olvasó!Már az előző tesztem első fejezete sem az aktuálisan tesztelt autóról szólt hanem...
- Külpolitika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Tesla topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Villanyszerelés
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- iPhone topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest