Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Totyi
őstag
válasz
hurricanes #4 üzenetére
Nem okoskodni akartam,bocsi.Sztem mindenképp xp-t rakj fel,sokmindent támogat,mindent felismer stb.Bár csak egy windows,jó sosem lesz.Bill mondta:az xp nem a biztonságosság jegyében készült.Lásd a sok biztonsági javítást.
-
hurricanes
tag
Köszönöm a részletes leírást, de a HT jelentésével tisztában vagyok, bár az is igaz h olyan ember úgyse lesz aki összemérte volna teljesítmény szempontjából XP-t és 2000-et HT alatt.
Neten találtam, h valakinél 20% gyorsabb volt 1-2 program XP alatt, asszem én is azt rakok majd a gépre.
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
az intel sem najon ajánlja 2000 alatt a hpyerthreading használatát, nem teljes a support
[L]http://www.intel.com/support/platform/ht/os.htm[/L] -
Totyi
őstag
válasz
hurricanes #1 üzenetére
A win 2000 is tudja a HTT-t a sevice pack 3 után.:PAnnyi lesz a különbség,hogy 2 feladattal is meg lehet címezni a processzort.Nem kell megvárni míg az egyik feladat lefut,mehetnek egyszerre.A z elnevezésben is benne van.HyperThreading-hyper többszálúság.Vagyis az alkakmazások több szálon futnak.
[Szerkesztve] -
hurricanes
tag
Hello,
A kérdés adott, mennyivel teljesít jobban XP alatt egy HT-s proci, mint 2000 alatt? Ha esetleg valaki ezt már tesztelte beírhatná a tapasztalatait.
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Honor 200 Pro - mobilportré
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- PlayStation 5
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest