Hirdetés
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Mohaafunny
üzenetére
nem ok, mert elcseréltem egy telóra, zárható.
-
Mohaafunny
tag
7 k és viszem! oks?
-
NoLF
veterán
kenderzsupsz
-
NoLF
veterán
brumm
-
Killberk
aktív tag
Ijjáj, figyelmetlen voltam, azt hittem 2db van, azért kérdeztem úgy, hogy 20 alatt, felett van-e az ára.
Ha lenne esetleg párja akkor vinném 16K+postaköltségért. Ha csak egy darab van, akkor sajnos nem érdekel, ezesetben egy kövér UP. -
NoLF
veterán
![[kép] [kép]](http://hok.duf.hu/wade/smiley/kategoriak/vegyes0/dj.gif)
-
NoLF
veterán
muff
-
NoLF
veterán
mú
-
NoLF
veterán
launcser kollega várja hogy jelentkezzetek nálam!
-
NoLF
veterán
éjszakai baglyok ébredjetek, s vegyetek ramot gyermekeim

-
NoLF
veterán
up
-
NoLF
veterán
hynix d-43 512/400 ddr ram eladó április 21ig garanciális kecskeméten, most pesten van a cucc launcser kollegánál. nálam is és nála is lehet érdeklődni. tuningot nem tudok, chip számát beírom majd később. tökéletesen működik.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hát sajnos ez az egy darab van, ennyit kaptam havertól eladásra.
Ha lenne esetleg párja akkor vinném 16K+postaköltségért. Ha csak egy darab van, akkor sajnos nem érdekel, ezesetben egy kövér UP.