Új hozzászólás Aktív témák
-
Istvan213
csendes tag
Sziasztok.
Ma megvettem a GT 5-öt. Egyellőre nagyon tetszik, igaz az első okosórám, de azt hiszem nekem már ez is bőven elég. Legalábbis a tudását nézve biztos. Hogy aztán mennyire lesz tartós, az kérdéses, de a kidolgozottságára és a minőségére egy szavam sem lehet, legalábbis ezért az árért. Ráadásul még a Freebuds 5i-t is megkaptam hozzá, ami szintén fasza. Mindezt potom 226 euróért. Ha újévtől az NFC is befigyel, akkor ez tényleg egy tökéletes óra lesz, legalábbis ezért a pénzért mindenképp. -
Istvan213
csendes tag
Sziasztok.
Sima vezetéknélküli töltővel is lehet tölteni az órát, vagy csak a saját töltőjével? Akinek van, mennyire kényelmes viselni, mennyire bumszli? (18,5-ös csuklóm van) Én mondjuk a sima GT-öt venném amúgy, mert szerintem a titán szíj, meg a zafir üveg sem olyan fontos egy ilyen órán, mivel kb. 4, max 8 évig használ az ember egy ilyen órát, aztán úgyis elavul, vagy elromlik, akkor meg már hiába van rajta titán, meg zafir, ha úgy sem lesz használva, pár évet meg az acél és az edzett üveg is ki kell hogy bírjon.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Samsung Galaxy Watch4
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest