Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Én rendszeresen fizetek Garmin órával, bár nekem is akkor a leghasznosabb, ha valamiért nincs nálam telefon, például úgy sportolok (akkor viszont életmentő tud lenni).
Nyilván a kütyüs fizetés olyan, hogy van aki szereti, van aki használja, van akinek fogalma sincs róla (mai napig sokan fizetnek a fizikai kártyával, készpénzzel, stb.).
Aktuálisan a HUAWEI nekem olyan ezek miatt, mint bő 10 évvel ezelőtt a Windows Phone volt. Jó volt, szép volt. Csak hol ez hiányzott, hol az. A nagy bejelentések meg sokszor nem innovációról szóltak, hanem hogy belekerült valami, ami máshol már elérhető volt. (Lásd most, az offline térkép opció - ami amúgy részmegoldás most is). -
defygaben77
tag
-
laci1892
őstag
Az elképzeléseiddel ellentétben a bankkártyás fizetéseim 70-80-a Garmin óráról történik.
Sok esetben jóval könnyebb az órát odaérintenem mint elővenni a telefont és azt.

Persze ezek egyéni dolgok és preferenciák. Amíg nem volt fizetőképes órám hasonlóan gondolkodtam. Mostmár preferenciám.Azt meg már csak zárójelben jegyzem meg hogy, tavaly Párizsban mikor fizettem telefonnal utcán, rohanást menet valami gyökér kiakarta kapni ( lopni) a telefont a kezemből. Azért az órát ( ha csak le nem vágják a kezed) nem ilyen egyszerű eltulajdonítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Arc Raiders
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - OFF topic
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan Apple Watch ULTRA 3 49mm fekete titántok/fekete óceánszíj! 1 év Apple garancia!
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- APPLE WATCH SERIES 11 46mm GPS, BLACK + Apple Care+
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest