Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
joebacsi4 #25 üzenetére
Köszönöm.
Energie X: Köszönöm, hogy időt és energiát fordítottál a válaszra, de egyáltalán nem releváns, amit írsz. Hogy kerek legyen a sztori: páromnak van iPhone-ja, nekem Huawei GT2 Prom (mellé Honor telefono). Ő Fitbit (vagy ilyesmi) órát használ, de elégedetlen vele. Látta, mit tud a Huaweim, tetszik is neki, de bizonytalan a "legendás" Apple-Huawei inkompatibilitás miatt, ezért kértem hosszú távú tapasztalatot, adott esetben több szoftver verzión keresztülit. 10-20 perces próbával ezek a dolgok nem derülnek ki..
-
Pista0001
addikt
válasz
joebacsi4 #10 üzenetére
Szia. Kapcsolat stabilitása az óra és a telefon között, szoftver srabilitása a telefonon főleg a szoftver vagy az iOS frissítése után. Köszi.
Energie X: Hosszabb távú tapasztalat érdekel bármilyen Huawei óra plussz iOS párossal. Rövid távon ki tudom próbálni bármikor a GT2 Prommal és párom telefonjával, de nem ez a cél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Terepszínű külsővel, jó árral és ügyes szenzorszettel újráz a Watch GT Runner.
- DOOM - The Dark Ages
- Apple asztali gépek
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch4
- Apple Watch 10 42mm Karcmentes/2026.03.15.Apple Gar./Akku 100%/p4234
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest