- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Asztrofotózás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polcrendszer
tag
válasz
HipHop4Ever #1676 üzenetére
hali
az a szitu, hogy én külföldön vettem a modemet és független a kicsikeBármilyen szolgáltató simkártyáját megeszi. Előfizetéses vagyok a pannonnál, havi 2ezret kérne a szemetek, ezért kicsit nevetséges az, hogy a pay&go használat, ha beteszem és úőgy használom, iszonyat drága...Pannonnál is jó, de ha a vodafone sokkal olcsóbb, akkor azt használok, csak veszek bele egy simet.Ez alapján mondjátok lécci a dolgokat.2000ft-nál nem éri meg többet fizetnem havonta ezért a kis mennyiségű adatforgalomért, akkor inkább hotspot.(hogy mikre nem jók ezek a hotel körüli kis padok, csak marha meleg van
-
Polcrendszer
tag
Emberek! Egy kis segítség kellene! Van egy modemem, amit semmiféle csomaggal nem használok, csak simán beleteszem a simkártyát és megy. Úgy olvastam, hogy ez így mocsok drága(valami 10kb 10forint?)Bedugtam, elolvastam emaíilt, és generált nekem valami 15mega forgalmat.Bazki! Valaki mondja el nekem lécci, melyik csomagra fizessek elő így a balcsin, mire elég az 500megás csomag, pl.akkor, ha letiltom a képek betöltését. Ez asszem 3 rugó, ennél többet nem fogok ezeknek fizetni. soha nem figyeltem az adatforgalmat, amióta az eszemet tudom, mindig korlátlan netem volt(a kis burzsuj mi?
-
Polcrendszer
tag
máháhá sikerült működik!!!
Ti itt fizetitek a sok lóvét meg hűségnyilatkozat én meg 9 ezret fizettem és minden szupi vááá
-
Polcrendszer
tag
Bocs, a pannonhoz kellene a dolog...Amúgy megkérdeztem a dns-eket, ennek ellenére még mindig Opening portnál disconnected van...valakinek tipp hogy mit csinálok rosszul? még mielőtt csatlakoznék érzékeli a pannon hálózatát, valószínű valami beállítási problem... A modem nem honi, de független!
-
Polcrendszer
tag
Emberek, tudenátok segíteni? Kapcsolódni próbálok, de mikor Open port nál van, connection failed...MOndjatk regy jó beállítást bitte.Itt is portforwardolni kell esetleg wifi net esetén?
Ja, és hogy tuti legyen a modem beállítás: APN: net és dial number:*99# ugye? -
Polcrendszer
tag
válasz
ngohtomi #1546 üzenetére
Köszi, csak mondom, hogy egy medium threat trójai települt felt a gépedre, mikor telepítetted, én letöltés után töröltem is... Még jó, hogy király védelemmel vagyok ellátva...De mivel látom, hogy buy credits, gondolom ez sem ingyenes. Olyan, mint a kulankendi...Nekem a kulankendi locked-t ír ki, pedig én vagy 3 firmwaret tettem fel rá, sőt, eredetileg vodafone volt, most meg '3'.Locked...
-
Polcrendszer
tag
Megpróbálkozom a kérdésemmel mégegyszer! Tud valaki olyan módszert, amivel ingyen ki lehet függetleníteni a huawei e220 modemet? Jó lenne tudni. Azért kérdem, mert jelenleg én csak egy megoldást találtam, a kulankendit, de az kb 2500ft-ot kér érte, ami azért szemétség...
Várom a tippeket...
-
Polcrendszer
tag
Emberek!
Tudnom kellene, hogy lehet-e használni itthoni vodás simmel az angliában vett vodefoneos huawei e220-t. Ha nem(boltban fogalmuk sincs,m miről karattyoltam...), akkor lehet -e ingyér függetleníteni? Mert létezik több mód erre, de mindegyikért fizetni kell sajna, ezért kérdem, lehet-e valahogy ingyen is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Automata kávégépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kézilabda topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest