Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Androidos tablet topic
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Milyen széket vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Világrekordot ünnepel az ASRock
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
K0zm0
aktív tag
A kérdés mindenképpen komplex! Ilyen fajta megoldást, ahogy te használod még nem láttam, de véleményem szerint ilyen formán a Brave nem hiszem, hogy képes erre. (Ha tévednék akkor javítsatok ki!!!)
Eleve Chromium alapú és például az addonokat a Chrome áruházából szedi le. Én azt tapasztaltam, hogy ha egyszerűen nyitok egy másikat, akkor ugyanabba a profilba dolgozik.
Röviden a válaszom: szerintem ilyen formán számodra nem lenne megfelelő. (De mint mondtam javítsatok ki ha tévednék!)
Pedig elég szuper böngésző, már nyúzom egy ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest