Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szoszomed

csendes tag

válasz k. #9 üzenetére

Szevasz!!Kőssz a segitséget,de már (másik forumon) kaptam infót és tegnap megvettem a PS3-at(60Gb).Én is egy rakás hirportálon és forumon olvastam hogy sima képcsőves tévén használhatatlan,igy meg úgy szar(úgy néz ki a játékok grafikája mintha PS2-re optimalizálták volna)......Nem tudom ki kezdte el ezt (előszőr) terjeszteni de egy irtózatos nagy baromság.Egy sima 21" képcsőves tv-m van és tőkéletes a kép rajta.Szó sincs arról hogy a menü olvashatatlan meg ijesmi.Most éppen a RESISTANCE-t tolom és semmi gond a képpel.Nagyon ütős a grafikája.....1általán nem lehet PS2-hőz hasonlitani.Persze biztos vagyok benne hogy egy HD kompatibilis tv-n valamivel jobb a grafika,de az erős tulzás hogy ps2 hőz hasonlit meg használhatatlan.Sőt!!A kiváncsiság miatt rákőtőttem egy pici (asziszem)15" tv-re is és azon is győnyőrü a játékok (RESISTANCE) grafikája és használható.......Amúgy nagyon megvagyok elégedve a géppel,csőndes,gyors és a legtőbb ps1,ps2 játékot viszi(frissités után).Az egyetlen negativum az hogy rendkivül kényes és vonza a port.Kb 24 óra telt el azóta hogy beüzemeltem de már úgy néz ki mintha 3 hete nem poroltam volna le...

Új hozzászólás Aktív témák