- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Pista0001 #663 üzenetére
Nem mondom, hogy egyszerű, (én sem probáltam még) de talán nem olyan nehéz kivitelezni.
Szerintem, megfogod a rajzot ami befelé forídtva felragasztod a plexi hátlapjára így mindig látható és valami csiszoló, karcoló eszkőzel nekiesel. Szerintem.
Lehet, kiprobálom, egyszer.
Kár, hogy az odd-od helyét elméretezted, hogy nem fér el, hosszában vagy keresztbe?
Gondolom, ha már így sincs hely a tervezett helyén akkor már esély sincs valami csillapítást tenni alá, mellé.
Talán kibírható az a rázási zörej, úgy sem tart csak pár mp-ig és amúgy sem lehet olyan vészes, ha már bekerülnek az o gyűrűk a plexi alá.Na, majd várjuk a fejleményeket, sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- EK-XRes140 Revo D5 kis extrával
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- SilentiumPC Signum SG1 TG
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest