Hirdetés
Aktív témák
-
temes69
aktív tag
Sziasztok!
nem találtam ehez hasonló topikot, szal nyitok egyet.
probléma a következő:
adott egy olyan progi ami java5 alatt fut. a scannelést is ebből kell indítani, de itt semmit nem lehet a scennelés tulajdonságain állítani, csak eszközt lehet választani.
szal a scennelés elindul, és sikeresen lefut. a probléma az ahogy a tollal kitölött nyomtatványon csak a nyomtatott részek látszanak, a tollal beleírt részek nem.
xpn belül minden tökéletesen működik. azonban hiába állítgatom a scenner tulajdonságait xp alatt, a szar javas progi nem foglalkozik vele, hanem ugyanúgy scennel.
a scenner egyébként vadiúj HP G2410.ha valakinek van valami ötlete akkor jó lenne ha segítene, mert nekem lövésem nincs

Aktív témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Vezetékes FEJhallgatók
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Óra topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Canon ImagePROGRAF TM-200 és Canon iPF670 PLOTTEREK (A/1 Plakátnyomtatók)
- HP LaserJet Enterprise M604
- Canon i-SENSYS X 1440i Multifunkciós Mono Lézernyomtató/Másoló/Szkenner
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- Retro HP ScanJet 4p + Adaptec SCSI PCI kártya
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest