- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Воланд
titán
-
blintel
csendes tag
Nekem hp psc 2175-ös nyomtatóm van. Már j pár éve. De mostanában nem akar nyomtatni.
Bekapcsoláskor kattog.Mi lehet a baj? Ha valaki tud akkor segítsen! Vagy írjon privátot.
-
Logan
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Hp psc officejet 2355-ös típusú nyomtatót. Az a gondom, hogy a telepítő telepítés kb. a közepén a windows könyvtárban levő installer könyvtárban található valamelyik msi kiterjesztésű fájlra hivatkozva súlyos hiba üzenettel áll elő a telepítő progi és nem telepíthető a nyomtató drivere. Próbálkoztam azzal is hogy azt a könyvtárat letöröltem de a windows ujra létrekozta a könyvtárat és megint valamelyik abban a könyvtárban levő fájlra panaszkodva leáll a telepítés.
Ui.:Előre is köszi a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- World of Warships
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- Canon DR-M260 Dokumentumszkenner
- Eladó 4 db SATO M84Pro-2 ipari címkenyomtató (305 dpi).
- Canon SELPHY CP400 fotónyomtató
- 2 db Brother Orink TN2420 utángyártott toner eladó (1 bontatlan +1 db csak felbontott, de új)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest