- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Mint pm-ben írtam nálam a 240-es netet minimális terheléssel kihajtja, így gyanítom 500-as nettel még gond nélkül elbír
Nálam nem virtuálisan fut, de használtam úgy is. Win alól simán megoldható. Én vásárlás előtt próbáltam így ki az xpenology-t, simán pc-n.
DDNS-t én simán no-ip.net-el csináltam.
-
Mate
nagyúr
-
bon
őstag
Én az emag-nál vettem, egy akció keretében. Lehet kapni a hpshop oldalán is de elég drágán.
Windows server-t nem nehéz bekonfigurálni, pláne, hogy nagyon sok leírás és videó is van róla. Windows 8.1-hez nem tudok mit mondani, hivatalosan nincs driver rá, de attól még működhet.
-
bon
őstag
Szerintem a szerver kifejezetten halk. Most is a Venti a teljes fordulatxzém 6%-val megy, alig pörgeti.
A legjobb OS, számomra Windows Server, mert én Windows párti vagyok. A szerver teljesítményével nincs gond, de igény esetén a memória nővelnető a proci cserélhető komolyabb változatra is.
Fogyasztási értékekre nem emlékszem, de elég jók, korábban többen beírták ide a topciba. Megbizhatüságal eddig még nem volt gond, de gari bővítés vásárolható hozzá. A mérete kicsi. Saját NAS építésével én nem bajlódnék. Ez egy szerver, minőségi alkatrészekkel szolgáltatásokkal,jól megtervezett konstrukció. Épített gépnél ilyet nem tudsz szerintem összerakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- GAMER PC! i5-11400F / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- DELL 1U rack sín PowerEdge R620
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest